Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Brojevi i učenje mogu biti zabavni i lagani!

Provedite opuštajuću, zanimljivu i inspirativnu subotu u Smarty Kids centru.

Ove subote zabavite se na jedinstvenom događanju u gradu! Dođite na Smarty Party, matematički program internacionalno poznatog Smarty Kids edukativnog centra koji je ove jeseni otvorio svoja vrata u centru Zagreba.

Ovaj moderno uređeni dječji edukativni centar specijaliziran je za programe mentalne aritmetike i zabavne matematike za djecu od 4 do 12 godina, s kojima ćete se imati priliku upoznati u subotu 25.11. na Smarty Party Danu otvorenih vrata koji će se održati između 10 i 15 sati u Frankopanskoj 18.

Provedite opuštajuću, zanimljivu i inspirativnu subotu u Smarty Kids centru. Uz Smarty tim vaša dijeca će se dobro zabaviti, ali i naučiti nešto novo! Prijavite se još danas, osigurajte mjesto i ostvarite poklon paket uz predbilježbu na Smarty Party radionicu.

Na Smarty Kids Danu otvorenih vrata djecu očekuje mnoštvo zanimljivih radionica, igara, iznenađenja i druženja, a roditelje kava, čaj i kolači.

Roditelji i djeca na Smarty Partyju će se moć upoznati s mentalnom aritmetikom za djecu (od 4 do 12 godina) koja kroz razrađeni scenarij i igrifikaciju razvija pamćenje, koncentraciju i logičko mišljenje. 

Smarty Kids dječji je edukativni centar koji putem mentalne aritmetike pomoću abakusa uči djecu raznim vještinama. Licencirani učitelji uz pomoć abakusa, ali i drugih alata te djeci prilagođenih sadržaja, uče djecu raznim vještinama.

Smarty Kids programi djeci pružaju mogućnost da kroz igru uče lakše te postanu samostalnija u izvršavanju zadataka, fokusiranija na školski sadržaj, sigurnija u izvršavanju zadataka, motiviranija za samostalni rad, te samouvjerenija jer će potpuno samostalno biti spremna na savladavanje većih izazova.

Pružite svom djetetu nezaboravne trenutke uz igru, zabavu i učenje. Rezervirajte svoje mjesto i osvojite poklon iznenađenje!

Neka zabava započne!

Ne propustite

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.