Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
trepavice
trepavice

Savjeti i preporuke

Brzi trikovi za svjež izgled

Uz naše brze trikove za čas ćete (opet) zasjati punim sjajem.

Koža lica, uslijed napornog radnog dana ili tjedna i kućnih obaveza, postupno gubi na svježini. Kako bi doskočili tom problemu, donosimo vam brze savjete koji će vas spasiti u kritičnim situacijama. Spasiti i (možda) izvesti vani!

Umorne oči

Ako ste doista umorni, malo pudera ili highlightera učinit će trik! Svjetlost će se s osvjetljivača reflektirati ravno na vaše oči, što će ih automatski „podići“. Puder ili highlighter nanesite na obraze, prema vanjskom kutu očiju. Zatim dio pudera nanesite laganim pokretima ispod luka svake obrve.

Isušena koža

Hidratizirajući sprej za lice dat će koži prirodan sjaj, a ujedno će je i osvježiti. Ako vam nije pri ruci, pokušajte sa sprejem koji sadrži vitamine, antioksidanse i minerale.

Suha koža bez sjaja

Kod kuće isprobajte smjesu koju ćete načiniti od bundeve i šljiva. Ove namirnice sadrže salicilnu kiselinu koja odstranjuje masnoću i odumrle stanice. Zagrijte 4 žlice vode i u tu vodu dodajte šljive i bundeve. Kuhajte na vatri sljedećih 30 minuta. Od smjese napravite pire i nanesite nakon što se ohladi. Držite ju na licu pola sata, a zatim isperite hladnom vodom.

Naborano čelo

Kod naboranog čela akupresura ima najbolji učinak. Prstom pritisnite gornji unutarnji kut obrve te polako krenite prema vanjskom kutu oka. Tu prst zadržite tri sekunde te isto napravite i s donjim unutarnjim kutom. Ovu vježbu napravite 3 puta na svakom oku. Tretman završite pritiskom sljepoočnica na tri sekunde. Izvor: Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Božanstveno mirisni i nježni, L'Erbolario bestseller tuširanci svakako mogu pomoći zdravlju vaše kože, ali i snazi vašeg uma.

Zanimljivosti

U učinkovitost najsuvremenije tehnologije uvjerile su se Ana Rucner i Nabilah Harron, koje su svoje povjerenje stavile u ruke doktora Kaliterne.

Savjeti i preporuke

Dovoljna su vam ova 4 jednostavna i praktična savjeta.

Darivanje

Idealna je za svakodnevno često korištenje nakon pranja ruku, a ovo praktično pakiranje s pumpicom sigurno će ti olakšati korištenje kod kuće ili u...

Advertisement