Budi obožavana

Nemoj izgledati kao celebrity, izgledaj kao zvijezda! To je jedan od savjeta iz djevojačkog vodiča kroz holivudski glamur – ‘Budi obožavana’, autorice  Caroline Cox.

A kako izgledati kao zvijezda potanko je objašnjeno na 260 stranica, među kojima su fotografije najglamuroznijih žena na svijetu. Ovo nije obična savjetodavna knjiga, ‘Budi obožavana’ je almanah stila koji veliku pozornost posvećuje i izgradnji osobnosti, jer kao što i znamo, najveći dio ljepote dolazi iznutra.

Doznajte kako istaknuti sportsku figuru poput Cameron Diaz, kako se odjenuti poput Audrey Hepburn,  pročitajte razmišljanja Liz Taylor o braku i otkrijte svoju humanitarnu stranu, poput Angeline Jolie. Za cjelovit glamur, korak po korak slijedite ilustracije i našminkajte se kao Debbie Harry ili Marilyn.

Caroline Cox je britanska stručnjakinja za modu, kojoj su specijalnost modna kultura i kultura uljepšavanja. ‘Budi obožavana’ njezina je treća knjiga o stilu uz koju ćete naučiti kako se odijevati, zavoditi i biti glamurozna.

OSVOJI KNJIGU

Profil i She.hr poklanjaju vam primjerak knjige ‘Budi obožavana’, autorice Caroline Cox.

Ako želite saznati sve tajne stila i metode zavođenja, pošaljite nam mail na adresu [email protected],  s naslovom OBOZAVANA, te navedite točan odgovor na postavljeno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ova knjiga možda postane vaša!

Koliko stranica ima ovaj almanah stila?

Vaše prijave primamo do 10. kolovoza, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Vaš She.hr
Drage naše,
dobitnica knjige "Budi obožavna" je Tina Novak.
Čestitamo!
Informaciju o preuzimanju će primiti na mail.
Vaš She.hr