Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Budite i vi žena za pet

Osjećajte slobodu i svježinu bez obzira na dane u mjesecu.

Na prijateljskom druženju u wellness centru Novi Spa Hotels & Resort, Always je u petak svečano predstavio Ivu Šulentić, poznatu voditeljicu i glumicu kao svoju ambasadoricu i zaštitno lice za Hrvatsku. 

Predstavljanjem Ive Šulentić kao ambasadorice branda željeli su naglasiti 100% ženstveno samopouzdanje koje traje cijeli dan i pruža zaštitu sa 5 zvjezdica. Svi okupljeni gosti nakon predstavljanja projekta imali su priliku uživati i u luksuznim wellness tretmanima.Always zna da su ženstvenost i sloboda nešto su što svaka žena želi osjećati svaki dan – cijeli dan te ne želi da je oni dani u mjesecu sprječavaju u samopouzdanom obavljanju njenih brojnih svakodnevnih aktivnosti. Nova zaštita s 5 zvjezdica donosi površinski sloj sa šesterokutnim rupicama koje jamče čistoću i suhoću, a vrhunska upijajuća jezgra sadržava gel koji brzo i diskretno upija vlažnost i zadržava je daleko od kože.Na predstavljanju nove ambasadorice, Iva Šulentić je rekla: "Svaka žena želi biti slobodna i nesputana a upravo to je ono što nam pruža Always – 100% sigurnu zaštitu kao se ne bismo osjećale nesigurno onih dana u mjesecu. Vrhunska briga o vlastitom tijelu, neophodan je preduvjet za sticanje takvog samopouzdanja. Izuzetno me veseli što su baš mene izabrali za svoju ambasadoricu i tako mi pružili priliku motivirati i druge mlade žene da u sebi pronađu "ženu za 5" jer svaka od nas to uistinu i jest.“U sklopu ovog projekta, Always je uspostavio i suradnju s poznatom hrvatskom modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović koja je kreirala unikatni model majice koja se može nositi na više načina te tako jednostavno transformira dnevni u večernji look – to je upravo ono što svaka djevojka treba.

Katarina Štimac
iz odnosa s javnošću tvrtke Procter & Gamble kaže: "U Ivi smo prepoznali idealnu osobu za ulogu ambasadorice. Ona je mlada, uspješna, samosvjesna i pozitivna žena koja na najbolji način ujedinjuje i vrijednosti Alwaysa kao branda. Suradnjom s Ivom i želimo motivirati i druge mlade djevojke da u sebi pronađu "ženu za 5" koja se nalazi u svakoj od nas."

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

Probajmo razbiti sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek mnogi vjeruju.

Događanja

One su pionirke svoga doba. One su inspiracija ženama diljem svijeta.

Život u dvoje

Svaka treća od četiri žene smatra kako gospodin Savršeni ne postoji te smatra svoje partnere tek 69% savršenima.

Život u dvoje

Istraživanja o razlikama između muškaraca i žena su brojna, a kakva su ona o ljubavi?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.