Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Lifestyle

Budite lijepe, snažne i sretne

Osvojite ciklus vježbanja s Angelsicama

Može li se postati i ostati lijepa, snažna i sretna žena čak i danas kad je svijet pun izazova, a život pretrpan obvezama? Sanja, Anamarija i Ivka tvrde da može!

Upravo kako bi ženama pokazale da su ljepota, snaga i sreća emocije koje dolaze iz naše nutrine i kako sve to imamo u sebi, ali ne koristimo, ove tri dame pokrenule su inicijativu Lijepa, snažna i sretna! Inicijativa se sastoji od predavanja, radionica i ladies only vikenda na kojima će žene svih dobi saznati kako je moguće pozitivno utjecati na svoj život i sebe iznutra bez obzira na trenutne okolnosti.

Lijepa

‘Jesam li lijepa?’ Koliko puta smo si svjesno ili nesvjesno postavile ovo pitanje? Što je ljepota zapravo i čime se ona mjeri? Ako je ljepota spoj vidljivog i nevidljivog, možemo li ju uopće izmjeriti i je li to bitno?

Duga, sjajna kosa, pravilne crte lica, idealne mjere, najmodernija odjeća bez unutarnjeg zadovoljstva, topline i osmijeha su potpuno prazne i bezvrijedne. Sreća kojom zračite je najbolja kozmetika, najjači eliksir za pomlađivanje. Drugima ste lijepe onoliko koliko ste lijepe sebi jer ljepota se ne da izmjeriti niti definirati, ona se osjeća – njome zračite. Ovog trenutka možete odlučiti biti lijepa! Uzmite ogledalce i umjesto legendarnog pitanja iz bajke, recite svojem odrazu: ‘Lijepa si’.

lijepa_zena3Snažna

Ženina unutarnja snaga postoji u njoj, bez obzira na to koristila se ona trenutno tim resursom ili ne. Najbolja ilustracija za to je mišić kojeg ne koristimo redovito. On vremenom oslabi, teško ga je pokrenuti, mekan je ali nefleksibilan, no to ne znači da ne postoji! Ista stvar je i ta moć snage u nama koja nam je dana – ako je ne koristimo poput mišića i ona zakržlja i ne može izvršiti svoju primarnu funkciju.

Naša snaga kao žena jest upravo u tome što smo nježne i ranjive, emotivne i senzibilne i stoga drukčije od muškog roda. Pitanje ženske snage nije negdje tamo vani, u novcu, materijalnim stvarima, u poslu, u bilo čemu izvan nas, već u nama samima. Zadovoljstvo iznutra jedini je cilj kojem trebamo težiti jer zadovoljstvo producira novo zadovoljstvo.

Biti snažna, znači prepustiti se životu, svemu što dolazi, osjetiti svaku emociju bez osuđivanja i dozvoliti joj da prođe. Biti snažna znači biti žena.

Sretna

Što znači dopuštanje sreće?

To znači radovati se cvijetu koji je procvao na prozoru, toplini šalice kave koja grije ruke, neobičnom odsjaju sunca koji se prelama na čaši na stolu. Bez obzira na to što voditelj dnevnika u tom trenutku izvještava!

losinj 2013 052To također znači dopustiti si smijeh i šalu, uzeti potrgane role, zavezati ih špagom, pa se s prijateljicom rolati oko jezera uz sladoled u kornetu, hihotanje i sjećanje na školske dane. Bez obzira koliko kuna imamo u džepu.
Dopuštanje sreće znači nalaziti unutarnju radost bez obzira na okolnosti, kreirati svoj mali svijet od vlastitih kamenčića. Bez obzira da li su ljudi oko nas dobre volje ili ne.

Dopuštanje sreće znači svakoj naoko lošoj okolnosti dati mogućnost da bude naša točka preokreta – prema nečem boljem.

A dopustiti si sreću znači i preuzeti vlastiti život u svoje ruke i dati sam sebi sve ono što smo očekivali da nam da bilo tko drugi – dati si pažnju, njegu, slobodu,zabavu, mogućnosti, pa i vlastiti posao.

Dopuštanje sreće sami sebi kreiramo kad nađemo načina da izrazimo i živimo vlastite talente i darove s kojima smo došli na ovaj svijet. Malo što se može usporediti s ushićenjem koje osjećamo kad radimo nešto što nam sjajno ide, za što osjećamo da smo za to rođeni.

ladysSanjin, Anamarijin i Ivkin ‘Beauty and magic retreat – ladies only’ održava se ove godine na Malom Lošinju od 15. do 18. svibnja 2014. Godine. Pridružite im li se upoznat ćete uživo kakvo bi svijet bio mjesto kad bismo svi istinski voljeli sebe. Kroz tri posebna dana u mirisnom lošinjskom ozračju, doslovno ćete vježbati voljeti svoje tijelo, svoj duh i svoju jedinstvenu osobnost. Kroz 6 radionica u dvorani i u prirodi naučit ćete udisati ljubav punim plućima, a svojem tijelu ugađati šetnjom, masažama, bazenom i ostalim wellness aktivnostima.

Cijeli dan će biti prožet malim ritualima koji potiču osjećaj voljenosti i dobrog raspoloženja. Osjećaj ispunjenja za sve vidove našeg bića!

[box style=”0″]

OSVOJITE CIKLUS VJEŽBANJA

Angelsice vam poklanjaju jedan ciklus vježbanja (samo za početnice) u vrijednosti od 300 kn.

Ako želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ANGELS te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U kojem se hotelu na Malom Lošinju održava Beauty and magic retreat? Odgovor potražite na stranicama retreata!

Vaše prijave primamo do 28. travnja 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnice.

Dobitnica je Ljubica Pešorda. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Budi fit

58% žena pati od stresne inkontinencije, što znači da pate od urinarne inkontinencije kada se smiju, kašlju, kišu ili podižu teške predmete.

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.