Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Card protect – osiguranje platnih kartica i osobnih stvari

Jedinstven proizvod na tržištu koji pruža zaštitu u cijelom svijetu

BNP Paribas Cardif osiguranje d.d. i Privredna banka Zagreb d.d. potpisali su ugovor o zajedničkoj suradnji vezano za ugovaranje osiguranja platnih kartica i osobnih stvari – Card Protect. Ugovor su potpisali: Ana Ivančić, predsjednica Uprave BNP Paribas Cardif osiguranja d.d. i Dinko Lucić, član Uprave PBZ-a zadužen za Grupu poslova sa stanovništvom.
U suradnji s BNP Paribas Cardif osiguranjem d.d., Privredna banka Zagreb d.d. kao zastupnik u poslovima osiguranja početkom sljedećeg tjedna uvodi mogućnost ugovaranja Card protecta – osiguranja platnih kartica i osobnih stvari, novog proizvoda u ponudi BNP Paribas Cardif osiguranja d.d.

Osiguranje Card protect namijenjeno je svim punoljetnim korisnicima platnih kartica, a osigurati se mogu sve PBZ debitne, revolving kreditne i kartice s odgodom plaćanja. Prednosti koje nudi osiguranje Card protect korisnicima platnih kartica su brojne, sigurnost od zloupotrebe izgubljene ili protupravno oduzete platne kartice, naknadu štete u slučaju otuđenja novca podignutog na bankomatu, te u slučaju otuđenja osobnih predmeta kao što su torba, novčanik, ključevi i osobni dokumenti. Osiguranje Card protect pokriva cijeli svijet, ugovara se na neodređeno vrijeme uz jednokratno godišnje plaćanje premije osiguranja u iznosu od 76,84 kune. Osigurati se može kartica osnovnog ili dodatnog korisnika, a za svaku karticu koja se želi osigurati sklapa se zasebna polica osiguranja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

‘Veliko nam je zadovoljstvo što smo zajedno s Privrednom bankom Zagreb osmislili proizvod koji predstavlja dodatnu zaštitu za klijente Banke. Ovime BNP Paribas Cardif osiguranje nastavlja s uvođenjem novih inovativnih proizvoda na hrvatsko osigurateljno tržište i uvjereni smo da će Card protect biti vrlo brzo prepoznat od strane korisnika platnih kartica kao izuzetno koristan. U današnjim kriznim vremenima klijenti Privredne banke Zagreb dobivaju mogućnost da za vrlo pristupačnu godišnju premiju osiguranja pokriju velik broj rizika koji im se mogu dogoditi ne samo u Hrvatskoj, već u cijelom svijetu’, izjavila je Ana Ivančić, predsjednica Uprave BNP Paribas Cardif osiguranja d.d.

‘PBZ kontinuirano radi na povećanju kvalitete, unapređenju razvoju proizvoda i usluga. Stoga nam je zadovoljstvo što našim klijentima korisnicima kartica možemo ponuditi mogućnost ugovaranja Card protecta novog proizvoda BNP Paribas Cardif osiguranja d.d.. Našim klijentima već je poznata visoka sigurnost pri korištenju kartica, no ovim proizvodom ona postaje potpuna, a novina je i osiguranje podignute gotovine s bankomata te osiguranje od otuđenja osobnih dokumenata, ključeva i torbe koje vrijedi u cijelom svijetu. Posebno nam je zadovoljstvo uvoditi proizvode koji će pružati dodatnu zaštitu našim klijentima’, rekao je Dinko Lucić, član Uprave PBZ-a.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Uz posebnu ponudu American Expressa prošećite Kineskim zidom

Predstavljamo

PBZ i PBZ Card donirali COO Vinko Bek

Lifestyle

PBZ Card Travel vodi vas u daleku Kinu

Predstavljamo

Još jedan uspjeh akcije 'Činim dobro svaki dan'

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.