Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Čarobne tenisice oblikuju tijelo

Reebok EasyTone tenisice posebnim jastučićima tjeraju mišiće na pojačanu aktivnost.

Umjesto drastičnih dijeta i mučenja tijela u teretani sada možete na lakši način smršavjeti i izgraditi lijepo tijelo, barem tako tvrde stručnjaci iz Reeboka koji su na tržište plasirali nove ženske tenisice EasyTone. Ove tenisice same rade na vašoj figuri, učvršćuju stražnjicu i oblikuju bedra.

Njihov učinak uspoređuje se s vježbanjem na velikim loptama, a u usporedbi s hodanjem u običnim cipelama pokazalo se da su mišići stražnjice prilikom nošenja EasyTone tenisica aktivniji za 28%, a mišići bedara i listova za 11%.Sve to omogućuju balansirajući jastučići koji se nalaze na peti i prednjem dijelu džona. Jastučići tijekom hodanja stvaraju prirodnu nestabilnost koju se mišići trude izravnati, pa su tako prisiljeni na pojačanu aktivnost.

Reebok je osim toga ponudio i različiti dizajn EasyTone tenisica, pa svatko može izbrati sebi najljepše, a cijene se kreću od 109 do 150 američkih dolara, ovisno o modelu.Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Brzi tempo života natjerao nas je da hranimo brzom prehranom.

Duh i tijelo

Zapravo, zašto ne biste sada uzeli čašu vode, istisnuli u nju pola limuna i odmah to popili?

Gastronomija

Dolaskom hladnijeg godišnjeg doba i nižih temperatura, naše tijelo ima potrebu za drugačijom hranom. >

Duh i tijelo

Započnete li s nekim razgovor na temu mršavljenja, vjerojatno ćete biti preplavljeni informacijama i mišljenjima o različitim programima prehrane i vježbanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.