Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Ljepota

Čarobnjak za oblikovanje tijela

Med2Contour djelotvoran je poput liposukcije

Ako niste zadovoljni kako ste se ‘doveli u red’, prije premijernog skidanja na plaži, još stignete na ‘popravni’. I to u ordinaciju dr. Vladimira Borića koji odnedavno nudi tretmane Med2Contourom. Ova takozvana liposukcija bez noža koju doslovno možete obaviti u pauzi za ručak brzo će vas i bezbolno riješiti neželjenih centimetara, bez zahtjevnog oporavka i s trajnim rezultatima.

Med2Contour oblikuje tijelo pomoću ultrazvuka, vakuum masažom, limfnom stimulacijom i limfnom drenažom. Uklanja masne naslage i celulit sa problematičnih područja na tijelu, osigurava bolju prokrvljenost tkiva, te zateže i zaglađuje kožu, dajući joj mekši i pomlađeni izgled.

Med2Contour rezultati su vidljivi i mjerljivi već nakon prvog tretmana. Za razliku od kirurških zahvata, poput liposukcije, radi se o jednostavnoj metodi, bez zahtjevnog oporavka. Ovaj čarobnjak za oblikovanje tijela odličan je izbor za sve one osobe koje nisu sklone kirurškom zahvatu ili tamo gdje liposukcija nije indicirana.

medcontour2Ultrazvučna sonda koristi patentirani aplikator s dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave i vakuum pumpu koja tokom ultrazvučnog tretmana fiksira i usisava tretirano masno tkivo. Ultrazvuk djeluje lokalno, na masne stanice, stvarajući sitne mjehuriće koji uslijed faze kompresije i dekompresije implodiraju.

Na taj se način masne stanice razgrađuju, uz otpuštanje masnih kiselina i triglicerida. Slijedi apsorpcija, limfna drenaža i eliminacija prirodnim putem iz tijela.

Opetovanim tretmanom Med2Contour otapa masne stanice, potiče njihovu eliminaciju iz organizma, smanjuje celulit i preoblikuje tijelo. Temelj kvalitete Med2Contour tretmana čine mjerljiva učinkovitost, sigurnost i ugodnost. Individualnom konzultacijom i detaljnim savjetovanjem pacijenti dobivaju uvid u sve mogućnosti Med2Contour tretmana.

medcontour1Dr. Vladimir Borić sa svojim stručnim timom

‘Za optimalan uspjeh i dugotrajne rezultate Med2Contour tretmana važna je i suradnja pacijenta u provođenju zdravog stila života – pravilna prehrana, uzimanje dovoljno tekućine i primjerena svakodnevna fizička aktivnost.’, upozorava dr. Vladimir Borić.

Za više informacija obratite se u Specijalističku ordinaciju za estetsku kirurgiju Mr. sc. dr. Vladimira Borića, Petrova 15, Zagreb.
www.estetskakirurgija.com
Tel: 01 463 37 90
E-mail: [email protected]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Koliko god metoda zvučala čarobno, je li ovo samo još jedan trik prema kojem bismo trebali biti skeptični?

Savjeti i preporuke

3 prirodna lijeka za nježnu i mekanu kožu.

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Beauty report

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.