Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Čime su se bavili prije no što su postali zvijezde

Prije crvenog tepiha kopao sam grobove

Prije svoje glumačke karijere mnoge su zvijezde radile malo manje glamurozne poslove. Iako su oni sada samo sjećanje, garantiramo vam da ćete ostati šokirani, a neki od njih će vas i dobro nasmijati.

Brad Pitt bio je maskota

Možete li vjerovati da je jedan od najmarkantnijih muškaraca današnjice nekada bio maskota za lanac restorana brzom hranom El Pollo Loco? Tako je svakog jutra brižno navlačio svoje pernato odijelo ispod kojeg se krilo lice koje danas krasi mega plakate i čiji najnoviji blockbuster svi uvijek željno iščekuju.

brad pittWhoopi Goldberg je šminkala pokojne

Ova lista bila bi nepotpuna bez najveće komičarke današnjice – popularne Whoopi koja je prije svoje glumačke karijere uljepšavala pokojne. Unatoč tome što je zasigurno mogla pronaći ‘ugodniji’ posao, Whoopi je njezina karijera predstavljala zadovoljstvo.

Channing Tatum radio je kao striper

Mislite da glavni lik u filmu Magic Mike bio uvjerljiv? Kako i ne bi kada je Tatum, koji ga je utjelovio, znao jako dobro što radi. Naime, ovaj ljepotan nekada je zarađivao zavodeći djevojke u klubovima.

Matthew Mcconaughey radio je na farmi kokoši

Plavokosi šarmer jedno je vrijeme radio na farmi pilića u Australiji. Možemo samo biti zahvalni što je ovo bio samo privremen način zarade novca jer bi ostali uskraćeni za iznimno talentiranog glumca.

mattGene Simmons podučavao je kemiju

Možete li zamisliti ovog nepokolebljivog metalca u ulozi profesora? Naime, pjevač Kissa nekada je svoje znanje prenosio na mlađe naraštaje, a mnogi kažu kako je bio iznimno zabavan. Još jedan razlog da ne treba suditi prema izgledu!

George Clooney je prodavao cipele

Da ne uključuje Georgea Clooneyja radilo bi se o sasvim prosječnom poslu, no pošto je u igri jedan od najvećih zavodnika današnjice on to nije. Mora da je božanstven osjećaj kada vam Clooney stavi cipelu na nogu.

Lady Gaga skidala se do kraja

Pop diva nema problema s prihvaćanjem svoje prošlosti. Lady Gaga se pohvalila kako je radila kao plesačica burleske u klubu na Manhattanu. ‘Zaradila sam više novaca skidanjem nego konobarenjem’ objašnjava pjevačica.

lady gagaRob Stewart bio je grobar

Nakon što je u dobi od 15 godina napustio školu popularni pjevač bio je primorana rad. Osim što je radio u tiskari, Rob je i kopao grobove na groblju Highgate u Londonu.

Christopher Walken bio je krotitelj lavova

Karizmatični glumac nekada je zarađivao kao krotitelj lavova. Odgovara mu, zar ne?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Poznati talijanski brend aparata za kavu u kućanstvu De'Longhi predstavio je nastavak svoje Perfetto kampanje koja ponovno okuplja holivudsku ekipu obilježivši tako cijeli tjedan...

Dobar posao

Novost koju uvodimo u vaš život je da se sukobe može uspješno riješiti, bez da je jedna strana gubitnička, a druga pobjednička.

Dobar posao

Kako osvojiti poslovni svijet u kojem vladaju muškarci, a istovremeno ostati žena koja uživa u svojim hobijima?

Duh i tijelo

Naučili smo ići kroz život mireći se s neugodnim situacijama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.