Colgate rješenje za osjetljive zube

Colgate-Palmolive Adria predstavlja novu pastu za zube koja je velika novost u tretmanu osjetljivosti zuba. Svojom ekskluzivnom Pro-Argin formulom nudi olakšanje za četrdesetak posto Hrvata koji pate od osjetljivosti zuba. Nova Colgate Sensitive Pro-Relief je prva i jedina pasta za zube koja klinički dokazano donosi trenutačno i dugotrajno olakšanje osjetljivosti zuba.

Dok većina drugih pasti za zube koje su trenutačno na tržištu zapravo otupljuje bol uzrokovanu osjetljivošću zuba, ova pasta za zube s Pro-Argin tehnologijom učinkovito zatvara kanaliće koji vode do osjetljivih završetaka zubnog živca. Na taj način blokira prijenos podražaja kao što su toplo, hladno, zrak i pritisak koji stimuliraju receptore za bol unutar zuba.

"Osjetljivost je više od neugode. To je učestalo stanje koje može uzrokovati neželjenu bol", kaže Dr. William DeVizio iz Colgate-Palmolive. "Colgate Sensitive Pro-Relief se može nanijeti direktno na osjetljivi zub tako da se masira vrškom prsta tijekom jedne minute za trenutačno olakšanje od osjetljivosti. Redovito četkanje zuba s ovom pastom za zube stvara dugotrajan zaštitni sloj koji štiti od osjetljivosti".

Osjetljivost zuba pogađa do 57% korisnika širom svijeta. Hladan zrak, vrući napitak ili slatki desert može potaknuti akutnu bol zbog osjetljivosti. Isto tako, dodir dentalnim instrumentom može učiniti rutinski stomatološki pregled nepodnošljivim. Ta nelagoda može dovesti do izbjegavanja redovitih stomatoloških pregleda te nemara koji može rezultirati pogoršanjem problema u usnoj šupljini.

Colgate Sensitive Pro-Relief, jedina zubna pasta s Colgate-Palmolive inovativnom Pro-Argin formulom, potiče korisnike da liječe i sprječavaju svoje simptome uzrokovane osjetljivošću, pomažući im da se riješe straha od osjetljivih zuba.

"Colgate je posvećen poboljšanju oralnog zdravlja i dobrobiti korisnika diljem svijeta", rekao je Nigel Burton, predsjednik Global Oral Care iz Colgate-Palmolive. "Colgate Sensitive Pro-Relief pasta za zube nudi inovativni pristup tretmanu osjetljivosti zuba. Njena klinički dokazana Pro-Argin formula pomoći će korisnicima da kontroliraju osjetljivost zuba i žive život punim plućima".

Kao globalni lider u njezi usne šupljine, Colgate stalno donosi nova rješenja za ozbiljne probleme u usnoj šupljini te pomaže u unaprjeđenju oralnog zdravlja i dobrobiti svojih potrošača diljem svijeta. Predstavljanje nove paste za zube proširuje vodstvo ove tvrtke u dijelu zubne osjetljivosti i donosi revoluciju u načinu na koji se milijuni potrošača nose s boli zbog osjetljivih zuba.

Colgate Sensitive Pro-Relief s Pro-Argin tehnologijom trenutno je dostupna u DM trgovinama i svim većim marketima, osim Plodina i Mercatora.