Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Čudesne anticelulitne hlače

Revolucionarni proizvod u borbi protiv celulita rezultate pokazuje nakon 28 dana.

Da je celulit većini žena najveći neprijatelj dokazuje činjenica da tržište anticelulitnih preparata svakodnevno raste, a odnedavno se proširilo i na tekstilnu tehnologiju u vidu pobjedonosnih hlačica koje obećavaju da će “neprijatelja“ potući u svega 28 dana.

Wacoal, japanski proizvođač donjeg rublja, najavljuje debi svog revolucionarnog proizvoda, iPant-a. Naime, riječ je o steznim hlačicama čijim se nošenjem vizualno smanjuje pojava celulita na struku, bedrima i bokovima, a tajna djelovanja leži u samom materijalu hlačica.

IPant hlačice izrađene su od Novarel Slim-a, najlonskog mikrovlaknastog materijala kojeg čine sićušne, porozne kapsule od kofeina. Kofein je dobro poznat stimulans koji povećava protok krvi, te ima svojstvo spaljivanja masnoće. Osim kofeina, Novarel Slim sadrži retinol, ceramid, vitamin E i aloe veru kao aktivne sastojke. Novarel Slim reagira na prirodno trenje koje se stvara između odjeće i kože tijekom nošenja tako da otpušta aktivne sastojake koji djeluju na kožu i razaraju stanice celulita.Tehnologija je hipoalergena, a izdržljiva je do 100 pranja.

Anticelulitne iPant hlače trebale bi pokazati svoje djelovanje u 28 dana, a rezultati bi trebali biti trajni. IPant će se na tržištu pojaviti 10. veljače 2011.

Javno.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Budi fit

Lijepe, vitke i zgodne noge – tko ih ne želi?

Savjeti stručnjaka

Osim što je čokolada savršenstvo za obožavatelje slatkoga, danas vam donosimo i 10 razloga zašto je čokolada dobra za zdravlje

Budi fit

To je zapravo dobro, sad ćemo vam objasniti i zašto!

Istaknuto

U svojoj borbi protiv celulita niste sami.

Advertisement