Dani beba, djece i trudnica u Westgateu

dani beba

Nakon splitskog izdanja sajma, djecu i roditelje iz Zagreba i šire okolice očekuje jesensko izdanje sajma Dani beba, djece i trudnica, od 14. do 16. studenog. Sajam u Westgateu posjeti u prosjeku više od 80.000 posjetitelja te time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.

Posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je hrvatski trgovački lanac dječje opreme Magic Baby, a uz sponzore sajma BebeNova, BeSafe, Chicco, Nestle, Podravka i Violeta, posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

Sajam omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Prije svega valja istaknuti i specijalne sajamske ponude. Mnogi roditelji odlučuju se za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima te najvećem izboru proizvoda na jednom mjestu.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje. Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će osim u programu sajma pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world-u.