Vinarija Degrassi obogatila je svoju ponudu s dva nova vina koja će se predstaviti prigodno uz dane istarske kuhinje u restoranu Primošten u Zagrebu. Terre Bianche Cuvee Blanc i Terre Bianche Cuvee Rouge, vina su koja će se savršeno uklopiti uz ponudu tradicionalnih delicija pomno probranih iz bogate istarske kulinarske ponude.
U dva tjedna moći ćete odabrati, ovisno o dnevnoj ponudi, od maneštre do komorača, brudeta od palamide, punjenih srdela, piletina u umaku od tartufa, fuži s tartufima, fuži s kozicama i san žakom, zec u šugu s pljukancima, janjeći žgvacet, pašta fažol, list u umaku od malvazije.
U petak, 23. ožujka od 20 sati, očekuje vas večer Degrassi vina, a uz svaki slijed možete kušati jedno od odabranih vina. Za muziku i dobar ugođaj pobrinut će se trio Perfect.
1. slijed – La vie en Rosé 2010, Carpaccio od hobotnice i grdobine posut listovima grana padana, i reduciranim aceto balsamicom i uljem bijelog tartufa.
2. slijed – Chardonnay Ferné 2010, Ravioli punjeni skutom i tartufima u umaku od crnog tartufa i pinjola.
3. slijed – Terre Bianche Cuvee Blanc 2010, File lista u laganom umaku od istarske malvazije, kapara i crnog tartufa.
Desert – Muškat San Pellegrin 2010, Opijene banane u egzotičnom plesu s kokosom i vanilijom (orasi, grožđice, brusnica, lješnjaci, bademi).
Cijena večere je 250 kn (3 slijeda i 1dcl vina po svakom slijedu). Za rezervacije nazovite 01 6192-550 i 01 6191-195, ili mailom na [email protected].
U dva tjedna moći ćete odabrati, ovisno o dnevnoj ponudi, od maneštre do komorača, brudeta od palamide, punjenih srdela, piletina u umaku od tartufa, fuži s tartufima, fuži s kozicama i san žakom, zec u šugu s pljukancima, janjeći žgvacet, pašta fažol, list u umaku od malvazije.
U petak, 23. ožujka od 20 sati, očekuje vas večer Degrassi vina, a uz svaki slijed možete kušati jedno od odabranih vina. Za muziku i dobar ugođaj pobrinut će se trio Perfect.
1. slijed – La vie en Rosé 2010, Carpaccio od hobotnice i grdobine posut listovima grana padana, i reduciranim aceto balsamicom i uljem bijelog tartufa.
2. slijed – Chardonnay Ferné 2010, Ravioli punjeni skutom i tartufima u umaku od crnog tartufa i pinjola.
3. slijed – Terre Bianche Cuvee Blanc 2010, File lista u laganom umaku od istarske malvazije, kapara i crnog tartufa.
Desert – Muškat San Pellegrin 2010, Opijene banane u egzotičnom plesu s kokosom i vanilijom (orasi, grožđice, brusnica, lješnjaci, bademi).
Cijena večere je 250 kn (3 slijeda i 1dcl vina po svakom slijedu). Za rezervacije nazovite 01 6192-550 i 01 6191-195, ili mailom na [email protected].
In this article:carpaccio, degrassi vinarija, istarska kuhinja, primošten, restoran, tartufi, večera, vino
Written By
admin
Click to comment
You must be logged in to post a comment Login