Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Darujte djeci igračke koje će pratiti njihov rast i razvoj

Igračke koje prate rast i razvoj djece su one koje su prikladne za njihovu dob i koje potiču njihov intelektualni, emocionalni i fizički razvoj.

Igračke koje prate rast i razvoj djece su one koje su prikladne za njihovu dob i koje potiču njihov intelektualni, emocionalni i fizički razvoj. Ako niste sigurni koje igračke će najviše odgovarati vašem djetetu ovi savjeti će vam dobro doći, a znamo i gdje ih možete kupiti.

Ove igračke razvijaju kreativnost, maštu i motoriku

Svevremenske igračke, danas čak i pomalo tradicionalne, su svakako kocke s kojima se rado igraju i djevojčice i dječaci. One potiču dječju kreativnost i maštu, razvijaju motoričke sposobnosti i pomažu u razvoju koordinacije oka i ruke. Lutke potiču socijalnu interakciju i empatiju, pomažu u razvoju govora i jezika, te razvijaju dječju maštu jer djeca s njima stvaraju različite scenarije i smišljaju vlastite priče kroz koje prolazi njihova lutka. Igračke poput lopti ili bicikla pomažu pri razvoju fizičkih sposobnosti, koordinacije i ravnoteže te potiču zdrav životni stil i navike od malih nogu.

Nešto starija djeca će uživati slažući Puzzle igračke koje potiču razvoj kognitivnih vještina, jer za igranje s njima je potrebno rješavanje problema, logičko razmišljanje i koncentracija. Nemojte zaboraviti ni na igračke poput bojanki, gline, tempera, kistova i drugih sličnih igrački jer će one pomoći u izražavanju emocija.

Ako niste sigurni gdje pronaći sve te igračke bez potrage za dućanima, ova ponuda dječjih igračaka je idealna jer ćete online kupnjom uštedjeti dragocjeno vrijeme koje umjesto po dućanima možete provesti sa svojim djetetom. S lakoćom ćete nabaviti igračke koje mogu pratiti rast i razvoj djece jer su prikladne za njihovu dob, potiču njihov intelektualni, emocionalni i fizički razvoj, te ih potiču na različite načine kako bi postali kreativni, samopouzdani i sretni ljudi.

Zašto su važne igračke koje prate rast i razvoj djeteta?

Igračke, koje primjerice potiču motoriku, igraju važnu ulogu u razvoju djece, posebno u njihovom ranom djetinjstvu. One kod djeteta razvijaju motoričke sposobnosti ključne za razvoj dječje koordinacije i sposobnosti obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Kada djeca igraju se igračkama koje potiču motoriku, kao što su Puzzle igračke, raznorazne slagalice, blokovi za građenje, loptice i druge, ona moraju koristiti ruke i druge dijelove tijela na različite načine što pomaže u jačanju mišića i koordinaciji pokreta, a istovremeno razvija njihovu sposobnost za precizne pokrete.

One potiču djecu i na kreativno i istraživačko razmišljanje jer se dijete mora koncentrirati, a istovremeno koristiti svoje motoričke sposobnosti za rješavanje problema. Takve igračke će pomoći djetetu da razvije kognitivne sposobnosti, kao što su koncentracija, pamćenje, logika i razmišljanje izvan okvira što će im svakako trebati kako bi se njihov razvoj mogao optimalno odvijati.

Ne propustite

Zanimljivosti

Ovaj novi crtić donosi uzbudljive avanture simpatičnog mačka koji će zasigurno osvojiti srca svih generacija.

Putovanja

Ako tražite najbolju vodenu zabavu na kontinentu, onda definitivno trebate posjetiti Terme Laško.

Obitelj

Putovanja s djecom uvijek su zastrašujuća, bez obzira idete li na svoje prvo putovanje s djetetom ili peto.

Trudnoća

Vježbanje u trudnoći može donijeti mnoge zdravstvene koristi za trudnice i njihove bebe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.