Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
<a href='https://www.freepik.com/free-photos-vectors/water'>Water photo created by halayalex - www.freepik.com</a>

Ljepota

Dekolte bez bora i nepravilnosti

Ključ lijepog dekoltea je u kremama sa zaštitnim faktorom.

Njegovanje lica neizostavni je dio beauty rutine, no gdje se u cijelo priči nalazi dekolte? Ključ lijepog poprsja je u kremama sa zaštitnim faktorom. Naime, koža na predjelu ispod vrata tanja je od one na licu i samim time podložnije štetnom utjecaju UV zračenja. Stoga ako ne nosite šal, prije izlaska ne zaboravite nanijeti kremu i na taj dio tijela.

S vremena na vrijeme napravite piling vrata i dekoltea kako biste uklonili mrtve stanice kože i omogućili bolje upijanje kreme. Piling nanesite na željeno mjesto i masirajte od sredine prema bradi. Također, prilikom uklanjanja šminke na zaboravite očistiti i područje dekoltea.

dekotle 2

Sigurno ste primijetili da ljeti koža dekoltea postaje manje elastična i prepuna malih bora. Kako biste ove godine izbjegli ovaj neugodan scenarij nahranite ga serumom koji će kožu učiniti mekom i podatnom te spriječiti njezino pucanje.

Još jedan koristan savjet odnosi se ne način spavanja. Tako se ženama s većim grudima ne savjetuje spavanje na boku jer ono pogoduje stvaranju bora. Najbolji položaj je onaj na leđima jer ne stvara pritisak na same grudi.

Kako je koža dekoltea puno tanja nego licu, zbog čega gubi elastičnost, potrebne su joj anti-age kreme. Među boljima smatraju se kreme koje sadrže vitamine C i B3 koji dovode do stimulacije kolagena, ublažavanja pigmentacijskih mrlja i zadržavanja vlage. Osim toge nemojte zanemariti moć zdrave prehrane.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

ISDIN je vodeći španjolski dermo-kozmetički brand s više od 400 proizvoda namijenjenih njezi kože i zdravlju.

Darivanje

Upoznajte hijaluronski serum iz linije njemačke kozmetike Sans Soucis.

Zanimljivosti

LUSH je ove godine pripremio sve što bi vam moglo zatrebati u kupaonicama ove Noći vještica.

Savjeti i preporuke

Sve hladniji jesenski dani pozivaju vas da u toplini vlastitog doma napravite zagrijavajuću kupku. 

Advertisement