Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Dinko Lucić – novi predsjednik Nadzornog odbora PBZ Carda

PBZ Card objavio izmjene u Nadzornom odboru tvrtke

Vodeća kartična kuća u Hrvatskoj PBZ Card objavila je izmjene u svom Nadzornom odboru, na čelu kojeg je imenovan Dinko Lucić. Na mjesto predsjednika Nadzornog odbora Dinko Lucić dolazi umjesto Nine Oberiter-Gluhak, koja je tu funkciju obnašala od 2008. godine.

Novi predsjednik Nadzornog odbora PBZ Carda Dinko Lucić od 2009. godine je član Uprave Privredne banke Zagreb gdje je nadležan za Grupu poslova sa stanovništvom i koordinaciju društava PBZ Grupe u dijelu poslova sa stanovništvom i kartičnog poslovanja. Tijekom poslovne karijere, pored brojnih dužnosti u Privrednoj banci Zagreb i Intesa Sanpaolo Grupi, od 2007. do 2009. obnašao je i funkciju člana Uprave slovačke VUB Banke, također članice Intesa Sanpaolo Grupe.

Dinko Lucić je rođen 1971. godine, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, završio je General Management Program te je nositelj certifikata International Retail Banker izdanog od The International Academy of Retail Banking.

dinko lucic

Nina Oberiter-Gluhak – s mjesta predsjednice Nadzornog odbora odlazi nakon dugogodišnje, vrlo bogate karijere u kartičnom poslovanju, tijekom koje je bila na brojnim menadžerskim pozicijama, uključujući predsjednicu Uprave PBZ Carda od 1998. do 2008. te druge. Svojim dugogodišnjim predanim radom dala je značajan doprinos razvoju hrvatskog kartičnog tržišta, osobito American Express brenda, koji je na našem tržištu prisutan više od četrdeset godina.

U Nadzorni odbor PBZ Carda imenovan je i novi član Dajana Kobeščak, izvršna direktorica u PBZ-u; a Draženko Kopljar, član Uprave PBZ-a, preuzeo je funkciju zamjenika predsjednika Nadzornog odbora; dok Ivan Krolo, viši izvršni direktor u PBZ-u i dalje ostaje njegov član.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Predstavljamo

Poznati sajam „Dani beba, djece i trudnica“, nastavlja svoju tradiciju na online prostorima, te će tako biti dostupan posjetiteljima iz cijele Hrvatske.

Karijera

Predsjednica ocjenjivačkog suda Kristina Ercegović nada se da će njihove uspješne priče nadahnuti i druge žene da zakorače u poduzetništvo.

Putovanja

Uz posebnu ponudu American Expressa prošećite Kineskim zidom

Predstavljamo

NFC mobilna usluga platnog prometa PBZ grupe bit će omogućena na pametnim telefonima

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.