Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Divine Energy Park: Humanitarno edukativna turneja po školama i sirotištima u Indiji

Divine Energy Park je međunarodna neprofitna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira, koja djeluje 16 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu.

Divine Energy Park je međunarodna neprofitna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira, koja djeluje 16 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu. Naša svakodnevna misija je širiti znanje o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenju uspjeha na svim nivoima života.

Swami Urgaya i Šri Šivakumar Swamiji Nasimath su osnovali DEP sa vizijom da ujedine ljude svih rasa, nacionalnosti, religija i klasa te da se kroz filozofiju jedinstva stvori mirno, harmonično i prosperitetno društvo.

Zašto je ovaj projekt bitan?

Od 2002. godine u Indiji uspješno provodimo ovaj humanitarni edukativni projekt u sirotištima, školama i skloništu za zlostavljane žene. Rezultati koji su se pokazali su odlični, i sada želimo nastaviti širiti ovo znanje i dalje.

Osnovni princip našeg djelovanja kreće od pojedinca jer kada pojedinac nauči kako postići unutarnji mir, sreću i zadovoljstvo te kako razviti potencijal svoje svijesti, on tada postiže balans duha i tijela te automatski djeluje u skladu s prirodnim zakonima, šireći tu energiju i poruku pozitivnosti i sklada na svoju okolinu. Djeca u sirotištima su na svojoj koži osjetila onu ružniju stranu života, osjetila su tugu, osjećaj odbačenosti i te traume su ostavile trag na njima. Sa meditacijom se rješavamo trauma, duboko ukorijenjenih stresova, otkrivamo svoje talente i uspijevamo pronaći životnu radost. Djeca su naša budućnost i sva nada čovječanstva leži u njihovoj ispravnoj edukaciji.

***Ovaj projekt je dio općeg humanitarno edukativnog djelovanja koje DEP provodi i u Hrvatskoj od 2000. u suradnji sa raznim školama, organizacijama koje se bore protiv raka dojke, multiple skleroze, za inkluziju itd.

Svaka akcija se računa!

Osim donacija, podržati ovaj projekt možete i širenjem informacije na razne načine.

Koji su to načini te više o projektu saznajte na INDIEGOGO stranici.

Donaciju možete uplatiti direktno na račun

Uplata na ime: Park Božanske Energije, Zagreb

IBAN: HR6323600001101455964

(Zagrebačka banka d.d., Paromolinska 2, Zagreb)

Poziv na broj: datum uplate u formi DDMMGG

Opis plaćanja: donacija

Kako se kaže, osmijeh mjenja svijet, a mi ćemo ovim projektom dovesti (ponovno) osmijeh na lica ove prekrasne djece i siročadi.

Postanite i vi dio ove promjene.

Hvala vam od srca.

Zajedno stvorimo bolju budućnost.

www.dep.life

Više

Duh i tijelo

Meditacija se pokazala kao izvrstan alat za smirivanje nemirnog dječjeg uma.

She Book Club

Jedan od najprodavanijih self-help klasika „As a Man Thinketh“ autora Jamesa Allena konačno je stigao u naše knjižare.

Budi fit

Nakon napornog radnog dana navečer si poklonite besplatan paket opuštanja.

Duh i tijelo

S kolegicom psihoterapeuticom Jane Kramar, svake subote u 18 h na mom Instagram profilu održavam Body Empathy live radionice te vam tako zajedno dajemo...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.