Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Djevojački party kutak

Vodimo vas na najseksi sajam – Eros4U!

Svaka moderna, emancipirana, samosvjesna ženu koja zna što želi, posljednjeg vikenda mjeseca studenog doći će na svoje zahvaljujući novom, najuzbudljivijem od svih projekata Zagrebačkog velesajma, 1. međunarodnom sajmu erotike i prateće industrije – EROS4U.

Dame željne neposrednog doživljaja erotike, neponovljive zabave i svakojakih uzbudljivih iznenađenja, na prvom će hrvatskom sajmu ove vrste u tri nezaboravna dana koliko ovaj sajam traje, imati priliku zadovoljiti svoju znatiželju i ispuniti svoje najtajnije želje.

Djevojački party kutak
namijenjen je isključivo ženskoj publici koja će moći uživati u performansima pornoglumaca i stripera, s njima se fotografirati, snimati njihove nastupe, razgledati i kupiti izložene proizvode, uživati u revijama erotskog donjeg rublja… Bit će to nezaboravna zabava stoga, dođite, razgledajte, uživajte, odaberite! 🙂Eros4U namijenjen je upravo vama, jer tamo samo na vas čekaju Marcelo, Jeffrey Fire i Kevin! 🙂Ovaj festival erotike i pravi praznik ne samo za oči, namijenjen je svima željnima novih neponovljivih uzbuđenja, hrabrima koje se ne libe proširiti svoje vidike, obogatiti svoja (ne)iskustva, doživjeti uživo svoje erotske fantazije, ispuniti svoje erotske želje i snove. Ludi provod i druženje započinje u petak, 26. i završava u nedjelju, 28. studenog. Tijekom ova tri dana izložbeni će prostori Zagrebačkog velesajma biti uronjeni u svijet erotike. Privlačnom mješavinom vrućeg showa i ponudom erotskih i modnih artikala, sajam nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

I zato, požurite po ulaznice u pretprodaji sustava Eventima, jer kupnjom ulaznice očekuje vas poseban dar za koji se pobrinuo partner sajma Zauder Film.

OSVOJI ULAZNICE
She.hr vas vodi na 1. međunarodnom sajmu erotike i prateće industrije – EROS4U.

Ako želite pohoditi ovaj festival erotike i pravi praznik ne samo za oči, pošaljite nam mail [email protected] s naslovom EROS4U, i točnim odgovorom na postavljeno pitanje, te navedite ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ulaznica možda postane vaša!

Navedite ime bar jednog stripera koji će nas uveseljavati na Sajmu Eros4U.

Prijave primamo do 25. studenog u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti dobitnike!
Vaš She.hr

Dragi svi,
na sajmu EROS4U će uživati: Krešimir Taradi i Nevenka Lorencin.
Čestitamo! Informacije o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka - igračke upravljane aplikacijom.

Seks

Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom.

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Zanimljivosti

Je li pred vama zadatak organiziranja djevojačke večeri za vama dragu osobu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.