Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Američka trgovačka komora organizira početkom prosinca 7. noć tisuću večera, humanitarni događaj kojim sudjeluje u financiranju razminiranja Hrvatske. <br />

Hrvatska

Dobrotvorna večera za razminiranje Hrvatske

Američka trgovačka komora organizira početkom prosinca 7. noć tisuću večera, humanitarni događaj kojim sudjeluje u financiranju razminiranja Hrvatske.

"Ovogodišnja će se Noć tisuću večera održati 5. prosinca u hotelu ‘Sheraton’, a sav prihod organizator će donirati za humanitarno razminiranje", rekao je na konferenciji za novinare predsjednik uprave Američke gospodarske komore u Hrvatskoj Arn Willems.

Prema riječima predstavnice američkoga Veleposlanstva u Zagrebu Vivian Walker, Vlada SAD-a uvijek je pokrovitelj tog događaja, a u humanitarnome razminiranju u Hrvatskoj redovito sudjeluje tako da udvostruči novac koji drugi donatori daju u "International Trust Fund" sa sjedištem u Sloveniji.

Kanadski veleposlanik Thomas Marr podsjetio je kako je Hrvatska potpisnica tzv. Ottawske konvencije za zabranu protupješačkih mina, te kako će ovaj tjedan službeno zatražiti produljenje roka za ostvarenje odredaba te konvencije, a tom će zahtjevu, rekao je, sigurno biti udovoljeno.

Damir Vucić, izvršni direktor AmChama, zahvalio je svim sponzorima Noći tisuću večera i dodao kako poziva sve zainteresirane da kupe ulaznicu od 700 kuna, a sve koji neće doći na svečanu večeru a žele pomoći u razminiranju Hrvatske pozvao je da doniraju novac za tu svrhu.

(Hina)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Istovremeno 'strana' i 'naša' zvijezda – Olivia Slade-SIlović, poznatija pod nazivom profila Inspired By Croatia se doselila prije sedam godina, sasvim neplanski.

Putovanja

Sa svojom misijom da svima olakša istraživanje svijeta, Booking.com predstavlja četiri odličnih odredišta diljem planete Zemlje kako bi vam, ne samo izmamili osmijeh na lice,...

Zdravlje

GMO riža sije strah među potrošačima

Savjeti i preporuke

Poklanjamo vam tri KOZMO poklon paketa

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.