Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

Dohrana koju smo čekali – Lino gotove kašice

Kako bi prvi obroci “na žlicu” protekli što bezbrižnije, važno je da dohrana bude pravovremena, sigurna i bebama privlačna.

U periodu od četvrtog do šestog mjeseca života beba stječe vještine koje su do prije samo par mjeseci izgledale nedostižne. Radoznalost, sposobnost gutanja hrane veće gustoće te postavljanje u polusjedeći položaj, signaliziraju da je vrijeme za novu avanturu – dohranu.

Kako bi prvi obroci “na žlicu” protekli što bezbrižnije, važno je da dohrana bude pravovremena, sigurna i bebama privlačna. Upravo je zato idealno posegnuti za praktičnim, a ukusnim gotovim kašicama. Bebe će uživati u bogatom rasponu okusa, a vas će veseliti što su ovakve kašice praktičan obrok i izvan kuće te štede dragocjeno vrijeme, a ujedno su zdrav odabir za vaše dijete.

Kašice kojima vjerujemo

Lino gotove kašice novitet su brenda koji toliko volimo. Po mjeri su potreba vaše bebe: lako probavljive i hranjive, blagog i prirodnog okusa, a bez umjetnih sladila, glutena, konzervansa, boja i aroma. Dolaze u čak tri kombinacije sastojaka i 13 neodoljivih okusa:

Lino voćne kašice ugodnog su okusa, sadrže visok udio voća, vitamina C, a neprocjenjive su pri uvođenju novih namirnica mališanima koji intenzivno rastu i razvijaju se:

Žitarice su sve češći odabir pri dohrani kao jedan od najboljih izvora brzo dostupne energije. Prednost Lino voćno-žitnih kašica je što ne sadrže gluten i konzervanse, stoga su siguran prvi korak u prihvaćanju raznovrsnih okusa i kombinacija.

Lino voćne kašice sa sirom bogatstvom probiotičke kulture blagotvorno djeluju na dječji organizam, sadrže visoki udio sira te ne sadrže gluten. Prirodno su slatkog i nježnog, djeci privlačnog okusa.

Otkrijte cijelu paletu okusa koje je Lino pripremio za vašu bebu već od 4. mjeseca života.

 

Više

Moj dom

Orhideja zaista je princeza među cvijećem i zahtijeva više pažnje nego druge biljke.

Zdravstveni karton

Svaka mama ima barem 100 razloga zbog kojih može za sebe reći da je sretna mama, a tijekom brige za dijete zasigurno se dogodi...

Obitelj

Koliko puta ste poželjeli da se možete kretati sa svojom bebom gdje god poželite kroz grad, a da pri tome ne morate isplanirati svaki...

Obitelj

Linija prirodnih proizvoda prilagođena koži beba, djece i mladih najnovije je slatko iznenađenje iz Olivala.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.