Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
program Dana komunikacija
program Dana komunikacija

Događanja

Donosimo program Dana komunikacija

Objavljen je program Dana komunikacija koji će se održati od 16. do 19. travnja 2015. u hotelu Lone u Rovinju

Objavljen je program Dana komunikacija, i to trećeg izdanja ovog središnjeg nacionalnog festivala oglašavanja koji će se održati od 16. do 19. travnja 2015. u hotelu Lone u Rovinju. Tijekom tri festivalska dana, više od 15 predavača svjetskog kalibra – lidera i vizionara marketinške industrije ponudit će uvid u nove trendove i prikazati najbolja svjetska ostvarenja u online i offline oglašavanju u protekloj godini, a među njima posebno se ističe David Shing.

Shing, inače poznatiji kao Shingy, digitalni je vizionar iz New Yorka koji na globalnoj razini pronalazi nove prilike za biznis kada je riječ o budućnosti interneta, najnovijim digitalnim trendovima i sve razvijenijem digitalnom okruženju. Budući da se marketing treba okrenuti humaniziranom pristupu u kojem je nova valuta pažnja, mjerena vremenom i angažmanom, na Danima komunikacija održat će predavanje pod nazivom “The Connected Human” i najaviti što nas sljedeće očekuje na digitalnom putovanju.

Direktorica programa festivala Dunja Ivana Ballon istaknula je ključne okosnice ovogodišnjeg programa: “Prvi dan rezervirali smo za neke od najboljih predavača s najvećih svjetskih festivala poput Cannes Lionsa i Eurobesta, dok drugi dan dovodimo lidere svjetske marketinške industrije, uključivo globalne brand direktore i direktore digitalnih odjela oglašivača poput Adidasa i Nestléa koji upravljaju nama nezamislivim budžetima i resursima.“

Program Dana komunikacija uključuje i dodjele četiriju strukovnih nagrada za najbolja ostvarenja u hrvatskoj oglašivačkoj industriji. Tako će se 17. travnja održati dodjela Effie nagrada, a 18. travnja dodjela IdejaX, IdejaXica i MIXX-a.

Detaljan program Dana komunikacija možete pronaći OVDJE.

Foto: David Shing

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Zašto smo tako opsjednuti vlastitim izgledom?

Dobar posao

Još 1973. godine zrakoplovna kompanija Singapore Airlines je probila granice tradicijskog brendinga pokrenuvši kampanju temeljenu isključivo na emocionalnom doživljaju koje pruža putovanje u njihovim...

Dobar posao

Nakon vizualnih poticaja i glazbe, neki stručnjaci predviđaju da je miris marketinško oruđe 21. stoljeća.

Kultura

Milenijska generacija nam izmiče baš kao i njihove slike sa Snapchat’a. Ne možemo ih uhvatiti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.