Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Doručak u obliku srca

Malo kreativnosti za lijep početak dana.

Svake godine ususret Danu zaljubljenih, sa svih strana pronalazimo savjete kako taj dan svome partneru učiniti što posebnijim i čarobnijim. Poklanjanje cvijeća, čokoladnih delicija, parfema ili kozmetike postalo je neizostavan dio svakog Valentinova. Naravno da je svaki znak pažnje od strane partnera poželjan, ali zašto bi se ograničili na samo jedan dan u godini? Nije potrebno  usiljeno na točno zadani nam datum pokušati skupim poklonima dokazati koliko nam je stalo do nekoga. Sitnice su bitne, a njih možemo servirati i u krevet.

Predlažemo da Dan zaljubljenih sebi i svom dragom organizirate kada vi to želite i koliko puta vi smatrate da je potrebno. Jednostavne i male stvari su ono što nas sve najviše veseli. Mali znaci pažnje od strane osobe do koje nam je stalo čine vezu posebnom i pomažu da se ljubavni plamen što duže održi na životu.

Tako na primjer, umjesto odlazaka u skupe restorane, svog dragog možete ujutro iznenaditi s doručkom u krevet, koji je sam po sebi nešto što bi rijetko tko od nas odbio, a zamislite samo da vam se na tanjuru posluži jaje na oko, palačinke ili pak tostirani kruh u obliku srca.Ništa od navedenog nije problem za napraviti. Ne trebaju vam nikakvi posebni alati ni sprave kako biste omiljenu hranu koju inače doručkujete, poslužili u novom romantičnijem obliku. Samo malo pažnje i volje, te mirna ruka i možete na tostu izdubiti oblik srca i upotpuniti ga srcolikim jagodama.Ovo sve je moguće napraviti već samo uz pomoć noža, ali ako želite da jaje na oko ima oblik srca, tada je potrebno se poslužiti za to posebno oblikovanim kalupom ili pak za to predviđenom tavom.Možete s jajima za doručak razveseliti i ako su ona tvrdo kuhana. Ni za taj trika vam ne treba više od 15-ak minuta vremena, štapić za kinesku hranu, dvije gumice i tetrapak od litre mlijeka. Nakon što ste skuhali jaje, stavite ga u dvije stranice kartona od tetrapaka, lagano pritisnite oko jajeta i po njegovoj dužini stavite štapić koji ćete pričvrstit s gumicama na rubovima. Dovoljno je desetak minuta da bi, nakon što maknete sve rekvizite, jaje dobilo željeni srcoliki oblik.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Jagode gotovo da nemaju kalorija, a mogu se pripremiti na razne načine.

Drama Queen

Jednom davno bila sam romantična. Jednom davno možda sam i vjerovala u ono „da kraja života“.

Suncokreti na oblacima

Često se kraj odnosi na rastanke, odvajanja, razvode, prestanke prijateljstva. Međutim, ne mora kraj nečeg doslovno značiti baš kraj – kraj.

Seks i osjećaji

Prevara u ljubavnom odnosu jedna je od težih izdaja i treba vremena da čovjek nakon ovakvog neugodnog iskustva povrati povjerenje u ljude.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.