Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Doskočite osteoporozi

Za vaše zdravlje je dovoljno 10 minuta.

Promjenom načina života moguće je preventivno djelovati na Osteoporozu. Iz tog razloga je osnovana je Udruga za prevenciju osteoporoze vibrotjelovježbom i promicanje zdravog života kod žena.

– Odlučili smo osnovati Udrugu jer već preko dvije godine imamo iskustva s vibrotjelovježbom. Ciljna skupina nam je od 35 god na više jer kosti tada završavaju oblikovanje. no nisu isključene ni mlađe skupine. Liječenje osteoporoze je izuzetno skupo, prevencija nije. Učinci su vrlo dobri i za promociju zdravog načina života, rekao je osnivač Udruge Veljko Bajić.

Vibrotjelovježba je novi koncept učinkovitih tretmana i vježbanja. Kada stanete na platformu, počinje njihanje koje pokreće mišiće u tijelu na stezanje i opuštanje do pedesetak puta u sekundi. Istraživanja govore da tijelo na taj način tijelo konzumira kalorije i uklanja masno tkivo i celulit, potiče bolju cirkulaciju, vrši detoksifikaciju, ubrzava metabolizam, poboljšava ten, smanjuje stres i bolove, masira, jača kosti, rehabilitira, utječe na gubitak tjelesne mase.

Za snažnije tijelo i jači libido

– Udrugu smo osnovali u studenom ove godine, a namijenjena je ženama jer osteoporoza češće pogađa „nježniji“ spol, kaže Bajić.

Potrebo je vježbati oko deset minuta dnevno za zadovoljavajuće rezultate. Čak ne morate izvoditi nikakve vježbe već samo stajati na vibroaparatu.

Vidjet ćete poboljšanje jer ćete biti izdržljiviji, brži, fleksibilniji, imat ćete manje celulita, libido će vam biti pojačan, a osteoporoze neće biti ni na vidiku.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Jedna od tri žene i jedan od pet muškaraca starijih od 50 godina širom svijeta doživjet će prijelom kosti zbog osteoporoze.

Savjeti stručnjaka

Uz male preinake u svakodnevici, lakše se diše!

Brinimo jedna o drugoj

Zahvaljujući svom sastavu trešnje vam mogu pomoći u nastojanju da usporite pojavu znakova starenja kao što su bore, celulit, suhoća kože i kose i...

Seks

Postoji niz stvari koje mnogi ljudi čine svakodnevno, a da uopće nisu svjesni da time, između ostaloga, uništavaju strast i smanjuju vlastitu želju za...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.