Dr. Oetker Božićni keksi

I ove godine Dr. Oetker je pripremio novo iznenađenje za najslađe blagdane – mješavinu za Božićne kekse. Priprema tradicionalnih, dobro poznatih božićnih keksića koje su pekle mame i bake nikada nije bila jednostavnija, a uspjeh im je zajamčen.

Jedno pakiranje dovoljno je za pripremu čak sto ukusnih keksića, a potrebno je dodati samo 125 g maslaca i 2 jaja te željenu dekoraciju. Uz osnovni recept na ambalaži, u unutrašnjosti pakiranja nalaze se i 4 dodatna recepta za dobro poznate slastice – Oči s marmeladom, Kekse s čokoladom, Zvijezdice s nugatom i Mramorne kekse. Potrebno je jedino odabrati recept, pustiti mašti na volju i uživati u njihovom mirisu i neodoljivom okusu.

Božićni keksi oduševit će sve ljubitelje blagdana, tradicije i pripremanja sitnih kolačića. Ispečene, moguće ih je čuvati u zatvorenoj kutiji do mjesec dana. Dr. Oetker mješavina za Božićne kekse idealan je dodatak uspješnoj liniji tradicionalnih božićnih mješavina i svima dobro poznatih Vanilin Kifli, Kokos Poljubaca i Medenjaka. Cijena Dr. Oetker Božićnih keksa iznosi 12,30 kn.