Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Dr. Oetker pomoć u pripremi zimnice

Džemfix Super 3:1 idealan je za pripremu voćnih marmelada, džemova i želea.

Ne morate biti posebno vješti u kuhinji kako bi sami pripremili staklenku domaćeg džema ili marmelade u kojima ćete uživati i razveseliti svoje prijatelje malim slatkim doživljajem. Kako proljeće donosi mnoštvo raznih vrsta šarenog i ukusnog sezonskog voća, poput jagoda, marelica, trešanja, višanja te najrazličitijih bobica, uživajte u pripremi zimnice uz proizvode za pomoć pri ukuhavanju koje vam donosi Dr. Oetker.

Dr. Oetker predstavlja novi proizvod za pomoć pri ukuhavanju – Džemfix Super 3:1, idealan za pripremu izrazito voćnih marmelada, pekmeza, džemova i želea. Uz njega, potrebno je dodati čak tri puta manje šećera nego u tradicionalnom načinu pripreme (na 1250 g voća ide samo 350 g šećera) te su potrebne samo 3 minute kuhanja čime se štedi vrijeme i novac.Može se koristiti sa svježim i smrznutim voćem, a novitet je kako se ukuhavati može i s tekućim sladilima čime posebno odgovara dijabetičarima. Svojom jedinstvenom recepturom Džemfix Super 3:1 pomoći će i početnicima da brzo i jednostavno naprave slatku zimnicu i svježe voće pretvore u neodoljive marmelade, džemove i želee.Za uspješnu i kvalitetnu pripremu slatke zimnice tu su još i ostali dobro poznati Dr. Oetker pomagači pri ukuhavanju, poput limunske kiseline, konzervansa, Vinobrana i Želirnog šećera Extra 2:1 te omiljene linije Džemfix proizvoda – Classic 1:1, Extra 2:1 i Extra 2:1 za šljive. Cijena novog Dr. Oetker Džemfixa Super 3:1 iznosi 6,90 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Leća pripada porodici mahunarki i obiluje nutritivnim svojstvima neophodnima za normalan rast, razvoj i rad organizma.

Gastronomija

Bilo da ste napravili slatko od kestena ili ih jednostavno kandirali, možda ubacili u gulaš ili napravili juhu od kestena, na bilo koji način,...

Gastronomija

Recept za jednostavne i ukusne polpete od tikvica.

Gastronomija

"Iskusne" kuharice ovako u jednom danu mogu pripremiti 15-30 gotovih jela koja je potrebno samo odmrznuti i podgrijati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.