Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Drunk Runner – igrica stvorena za zabavu

Besplatna domaća aplikacija

Od prošlog tjedna na Google Play-u i App Store-u dostupna je i jedna domaća aplikacija, koju su osmislila dva mlada zagrebačka ekonomista Ivan Jelaska i Tin Banožić.

Radi se o mobilnoj igrici Drunk Runner, na kojoj su dečki svakodnevno radili nešto više od 5 mjeseci. Igrica je u svega tjedan dana skinuta više od 10 tisuća puta, a na App Store-u već se našla u Top 10 besplatnih aplikacija. Ako smo vas ovime zainteresirali za igricu, vrijeme je da pojasnimo o čemu se tu točno radi.

Drunk Runner jednostavna je igrica stvorena za zabavu, u kojoj glavni lik ispija razna pića te pritom trči niz ulicu, na kojoj se nalaze razne prepreke. Glavni cilj je ostati što duže živ, odnosno pokupiti što više zlatnih šampanjaca, dok lik ubrzava, zbog čega je igraču sve teže kontrolirati ga. Uz to, nasmijat će vas i razni detalji u igrici, kao što su Gangnam style ples, dinosaur, let kroz raj,u društvu seksi anđelica i vražica te zaštita od prepreka u obliku kondoma. Mnogima će se posebno svidjeti i multiplayer opcija, u kojoj možete igrati protiv svojih Facebook prijatelja ili slučajnih igrača, koji se zateknu online.

Sve novosti vezane uz igricu možete pratiti i na svim najpopularnijim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter), gdje Drunk Runner-a prati preko 10.000 sljedbenika. Za kraj, dečki najavljuju kako već sada naporno rade na novim poboljšanjima u igrici.

Isprobajte igricu odmah na sljedećim linkovima:

Google Play:

http://bit.ly/DRzaAndroid

App Store:

http://bit.ly/DRzaiOS

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

DiaHelp je prva hrvatska i u svijetu jedinstvena, sasvim besplatna, mobitel aplikacija za pomoć osobama s dijabetesom.

Savjeti stručnjaka

I mi pozivamo mlade da skinu mobilnu aplikaciju „Spolno zdravlje”!

Zdravstveni karton

Najagresivniji peludni alergen ambrozija u punom je cvatu u posljednjem tjednu kolovoza.

Gastronomija

Aplikacija kao gastronomski vodič kroz Hrvatsku

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.