E Rejuvenation program za kralježnicu

Kralježnica je korijen našeg života i povezana je sa svim organima u tijelu, zbog čega bilo koja bol ili nepravilnost kralježnice znak je oslabljenosti ili presjeka u živčanom i energetskom sustavu što se direktno odražava na status zdravlja osobe.

E Rejuvenation program za kralježnicu koristi spoj specijaliziranih metoda za kralježnicu kojima se ubrzano regeneriraju organi i obnavljanja energija. Paket za kralježnicu sastoji se od E Rejuvenation 75 minutnog programa koji se kombinira s posebnim masažnim tehnikama tretiranja točaka i meridijana duž kralježnice.

Poboljšanjem statusa kralježnice ubrzava se nesmetan protok energije prema svim organima, dobra prokrvljenost živčanog sustava te funkcioniranje svih organa što rezultira ravnotežom u tijelu čime se poboljšava opće zdravlje osobe uz smanjenje ili nestanak bolova kralježnice.

E Rejuvenation tretman za kralježnicu u trajanju od 30 min, iznosi 400 kuna, za članove E Rejuvenation centra Novasol.

Programe možete obaviti u oba Centra u Zagrebu ali i u RijeciE Rejuvenation Centar – Novasol
Radnička 34a, 10 000 Zagreb
01 6192 120

E Rejuvenation Centar – Novasol
Hypo Centar, Building 3B, 7th Floor
Slavonska Avenija 6, 10 000 Zagreb
01 4686 111
[email protected]

E Rejuvenation Centar – Rijeka
Korzo 11, 51 000 Rijeka
051 338 168

OSVOJI PROGRAM DIJAGNOZE KRALJEŽNICE

Cijeli dan provodite u uredu? Križobolja vam je postala svakodnevica? E Rejuvenation centar @ Novasol i She.hr poklanjaju vam Program dijagnoze kralježnice.
Svaki tjedan postaviti ćemo novo pitanje i darivati ukupno 5 čitatelja.

Program se sastoji od:
– provjere vitalnosti kralježnice i svih glavnih organa
– sugestije za tjelovježbu i prehranu
– privatne konzultacije 30 min (optimalno)

Za sudjelovanje potrebno je poslati nam mail na adresu [email protected] s naslovom EREJUVENATION_SHE_zgb ili EREJUVENATION_SHE_ri, s točnim odgovorom na postavljeno pitanje, te navedenim imenom i prezimenom, korisničkim imenom i brojem mobitela.

Čime rezultira poboljšanje statusa kralježnice?

Vaše prijave primamo do 31. kolovoza 2010.
Sretno 🙂 Vaš She.hr

Dobitnici prvog kola su: Ina Mikolaj, Jelena Gugo, Gordana Martić, Martina Čondrić i Jasna Bitter, drugog kola: Snježana Babić, Bojana Aleksić, Valentina Namesnik, Martina Kačić-Movrić i Marina Glavak, trećeg kola: Orhideja Skale, Jelena Matošević, Irena Knežević, Matea Gorišak i Marinac Ivana, četvrtog kola: Dubravka Bročilović, Jelena Ugrica, Vjerna Bonačić, Manuela Maltarić i Ružica Kadić, petog kola: Mislav Gorišek, Nikolina Horvat, Jelena Maleš Đekanović, Anica Harasim i Tina Novak.
Čestitamo! Informaciju o terminima tretmana primiti će na mail.