Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Ekskluzivne Gattinoni torbe u Zagrebu

Planetarnu kolekciju talijanskog branda možete naći u dućanu Ekskada

Ekskluzivni zagrebački butik Ekskada upriličio je zanimljivu promociju s glazbeno plesnim spektaklom kako bi predstavio novu liniju torbi – Gattinoni.

'Ponosni smo što možemo predstaviti jednu takvu izuzetnu paletu torbi. Kreativni direktor Gattinonija – Guglielmo Mariotti kolekciju je posvetio 40 godišnjici čovjekovog slijetanja na mjesec tako da kolekcija ima energiju svjetlosti', rekla je vlasnica Eksakade, Bernarda Petković-Klobučar.Asteroidi, zvijezde i planeti se na Gattinoni torbama pretvaraju u prekrasne emocije, a osim linije torbi uskoro će u Ekskadu koja je jedini uvoznik za Gattinoni u Hrvatskoj doći i odjeća iz 'planetarne' kolekcije.

'Svi koji kod nas u sljedećih mjesec dana kupe Gattinoni proizvod ulaze u nagradnu igru. Izvlačenje je na modnoj reviji, a prva nagrada je torba, druga novčanik, a treća remen, naravno sve od Gattinonija', rekla je Petković Klobučar.

Promociju je vodila Vlatka Pokos koja je također velika ljubiteljica Gattinonija, a plesačica Nina Cebalo i maneken Lujo Kunčević malim igrokazom su predstavili Gattinoni liniju s tim da je Lujo skidao jednu po jednu Gattinoni košulju koje je Ekskada također uvela u prodaju.'Gattinoni je klasični lijepi chick brand koje si žene kupuju same, muškarci im to kupiti', rekao je Nenad Korkut koji je također prisustvovao promociji.

Zanimljivost je kako je Gattinoni  brand koji već niz godina odijeva i Svetog Oca Papu.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Butici Gattinoni, Ekskada i Vogue nagrađuju vas s 5 ljetnih majica.

Trendovi

Butici Gattinoni, Ekskada i Vogue nagrađuju svoje vjerne kupce.

S modne piste

U centru Zagreba predstavljena proljetna Planetarium kolekcija.

S modne piste

Na reviji su se nosili Missoni, Gattinoni i Love Sex Money.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.