Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Etna Maar: Obnovi, ponovi

Ukrojene haljine, pa čak i štepani zimski kaputi blago naglašavaju struk , sužavaju siluetu, ali opet ne previše kako bi se i dalje zadržala udobnost i doza ležernosti koja obilježava sve kolekcije Etna Maar.

„Kad se na određeno vrijeme zaustavi tijek događanja, kao što se desilo u ovo pandemijsko vrijeme, onda je meni kao kreativnoj duši i dizajnerici koja je proteklih godina 2 puta godišnje u određenim rokovima morala napraviti nove kolekcije kako bi bile prezentirane na inozemnim sajmovima, to jasan znak da stanem i sagledam što i kako dalje. Trend održivosti i recikliranja u svakom segmentu života se najviše odrazio u modnom svijetu. Tako je i ova kolekcija simboličnog naziva „obnovi, ponovi„ nastala iz već postojećih krojeva prijašnjih kolekcija i materijala iz starih resursa, gdje se unatoč ponovljenom kroju ili materijalu ipak dobila jedna nova modna priča. Kao i u životu , treba samo presložiti misli , odnose , stvari da bi se osvježili i dobili energiju za nove korake”, kaže dizajnerica brenda Etna Maar, Andrijana Subotić Pjajčik.

Nakon sezone predimenzioniranih, opuštenijih oblika, ova zima je strukiranija i ženstvenija. Ukrojene haljine, pa čak i štepani zimski kaputi blago naglašavaju struk , sužavaju siluetu, ali opet ne previše kako bi se i dalje zadržala udobnost i doza ležernosti koja obilježava sve kolekcije Etna Maar. Mekana pletiva, haljine od umjetne kože i plisirane tkanine, kaputi s umjetnim krznom i štepane jakne, sve su to modeli koji se mogu međusobno kombinirati dajući osobi koju nosi svaki put novo obnovljeni styling, pritom ne gubeći udobnost i praktičnost koja su postala važna u ovim pandemijskim vremenima.

Foto. Aleksandar Selak

Model Dea Maretić

Make up -Profokus

Više

Trendovi

Što će biti hit ove sezone, što obavezno morate imati u ormaru i kako to iskombinirati da biste se osjećali odlično i bili ono...

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Fashion report

Za zaštitno lice ljetne kolekcije Yamamay je odabrao manekenku i glumicu Madalinu Ghenea koja svojom ženstvenošću savršeno interpretira duh i stil 50-ih i 60-ih...

Fashion report

Jedno potpuno drukčije druženje organizirao je svima omiljeni fashion brend Guess.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.