Falkenstainer Punta Skala triatlon u Zadru

Punta Skala triatlon

U Zadru, 16. i 17. svibnja održat će se drugi po redu Falkenstainer Punta Skala triatlon u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zadra, TK Split i TK Zadar. Ove godine triatlon donosi brojne novosti, pa tako i dva državna prvenstva Hrvatske u olimpijskom triatlonu i mješoviti timski štafetni triatlon koji se prvi put održava u Hrvatskoj.

Punta Skala triatlon

Na prvom Falkensteiner Punta Skala Triatlonu 58 prijavljenih natjecalo se u 4 discipline, a među natjecateljima bili su i glumica Doris Pinčić te sportaš i glumac Mario Valentić. Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg prvog Falkensteiner Punta Skala triatlona koji je mnogima ostao u prekrasnom sjećanju. Ove godine Falkensteiner Punta Skala triatlon priprema doista spektakularno sportsko događanje na koje se do sada prijavilo 145 natjecatelja, a bogate nagrade osigurat će tvrtke Falkensteiner i Polleo Sport.

Punta Skala triatlon

Za triatlon se registrirajte na www.tksplit.hr ili http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/iadera/iskusite/eventi/2.+falkensteiner+punta+skala+triatlon_e_3153

Foto: pixabay