Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Mario Valentić: ‘Obećajem vam upalu mišića!’

Ne propustite radionice na La Femme festivalu

Mario Valentić, profesor kineziologije i žestoki promotor zdravog življenja u Hrvatskoj u travnju će sudjelovati na prvom internacionalnom festivalu za žene La Femme u Dubrovniku.

Mario će u Dubrovniku održati radionice pilatesa, fitnessa, otkrit će niz jednostavnih vježbi za buđenje ujutro te će predstaviti svoj program OfficeFIT, koji promovira koncept društveno odgovornog poslovanja kroz građenje svijesti o važnosti zdravlja i sigurnosti na radnom mjestu, posebno pri radu s računalom.

‘Jako se veselim tom projektu! Odličan je koncept i ideja i duboko vjerujem u njegov uspjeh kao i u to da će svi oni koji nam se pridruže zaista uživati i naučiti nešto novo što će moći implementirati u svoj svakodnevni život. Osobno, kao domaćin zadužen za kreiranje ravnotrbušnosti, kamenoguznosti i zavidne sape, obećajem da će svaka sudionica otići kući pjevajući s ugodnom upalom mišića cijelog tijela!’, izjavio je nasmijani Mario.

MARIO_VALENTIC_LA_FEMMELa Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici ili na stranicama službene partner agencije Atlas.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Bilo da tražite opuštajuće utočište na Madeiri okruženo rascvjetanim cvijećem ili produljeni gradski odmor u Dubrovniku, produženi boravak omogućuje putnicima da otkriju svijet vlastitim...

Budi fit

Aktivnosti koje će vam osigurati manji konfekcijski broj.

Budi fit

Tijelo 50-godišnjaka nije isto kao tijelo 20-godišnjaka; ne možete ga gurati na isti način na koji ste to činili nekad, niti biste trebali, ako...

Budi fit

Ako trenutno niste spremni izaći iz kuće i trenirati u teretanama, sve to možete raditi u svom domu i održavati tjelesnu aktivnost, ali i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.