Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
fashion week zagreb
fashion week zagreb

Predstavljamo

Fashion Week Zagreb postaje Smart Fashion Week

Osim etabliranih domaćih dizajnera predstavit će se i zanimljivi inozemni dizajneri sa stranih Fashion Weekova

Fashion Week Zagreb, najdugovječnije zagrebačko modno događanje, ima novog glavnog partnera – Star import d.o.o., generalnog distributera Daimler AG vozila za Hrvatsku, s brendovima Smart i Mercedes-Benz.

Izdanje proljeće/ljeto 2015. ove manifestacije održat će se od 28. do 30. studenog sa svakodnevnim početkom u 20 sati, u multimedijalnoj dvorani “Kornati” Hypo centra Zagreb. Svoje kolekcije će, osim mnogobrojnih etabliranih domaćih dizajnera poput Ivane Popović, Larie by Marine Lacković, Ane Kujundžić, Zjene Glamočanin, Iggya Popovića, Simone Manojlović te mnogih drugih, predstavit i zanimljivi inozemni dizajneri s ostalih stranih Fashion Weekova.

I splitska modna dizajnerica Monika Sablić jedna je od onih koje će svoju novu kolekciju prikazati na Smart Fashion Weeku. Nakon Anne Sedokove koja je prošle sezone zbog Monike i snimanja njene kampanje doletjela iz Kijeva, ove sezone zaštitno lice Monike Sabliće je Andreja Ćupor. Da i ova kampanja bude u međunarodnom duhu pobrinuo se fotograf Jadran Lazić, Monikin dugogodišnji prijatelj koji je doletio posebno iz Los Angelesa kako bi snimio ove fotografije.

fashion week zagreb

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

S modne piste

U subotu je u sklopu Fashion Week Zagreb/Cro a portera modnu reviju održala jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica Marina Lacković za Larie.

S modne piste

Eksplozija hrvatskog dizajna posljednje večeri ovosezonskog modnog tjedna.

S modne piste

Nove kolekcije predstavili su Benetton, Sisley, Aba, Mladen Grubić, Superated i Steven Tai.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.