FELIX Party Mix keksići za mačke

Felix party mix

Nestlé Purina je proširila svoj asortiman FELIX hrane za mačke s novim proizvodom, keksićima FELIX Party Mix. Ova poslastica dolazi u tri kombinacije okusa –  Original Mix s okusom piletine, jetrice i puretine, Ocean Mix s okusom lososa, oslića i pastrve te Mixed Grill s okusom govedine, piletine i lososa, a sve sadrže vitamine, bjelančevine i omega 6 masne kiseline.

Felix party mix

Nestlé Purina je provela veliko europsko istraživanje u kojemu je sudjelovalo nekoliko tisuća vlasnika, a koje se odnosilo na razloge i učestalost hranjenja ljubimaca s poslasticama poput grickalica u obliku štapića ili keksića. Rezultati su pokazali da je kupnja poslastica za mačke usko povezana s emocijama pa tako 54% vlasnika na taj način želi dodatno pokazati svome ljubimcu koliko ga voli. Osim toga, 31% vlasnika je istaknulo kako poslasticama nagrađuju svoje mačke zbog dobrog ponašanja, a 24% njih poslasticama uveseljava ljubimce između obroka.

U sklopu istraživanja znanstvenici su ustanovili da su vlasnicima pri odabiru idealne poslastice ključne tri komponente – okus, interakcija i uživanje. Poznato je kako su mačke izbirljive, vole se hraniti raznoliko i prepoznaju razlike u okusu, ali i izgledu poslastica u odnosu na standardnu hranu. Za razliku od serviranja standardne hrane, kod koje vlasnik promatra s distance svoju mačku kako jede, kod poslastica vlasnik hrani svog ljubimca pa dolazi do međusobnog kontakta i interakcije. Naposljetku, zbog same činjenice da mačka uživa u takvom druženju kroz hranjenje i sam vlasnik osjeća ugodu i zadovoljstvo.

Bez obzira na dob vaše mačke, FELIX asortiman pružit će ukusan i nutritivno uravnotežen obrok kako bi vaš živahan ljubimac ostao u dobroj formi.