Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Festival finih vina i delicija

PBZ Card po drugi je put sponzor najukusnijeg hrvatskog festivala.

Zagreb Wine Gourmet Festival jedinstveni je festival vina i gurmanskih delicija, na kojem će se ove godine, 25. i 26. veljače u Muzeju suvremene umjetnosti, predstaviti više od 140 vrhunskih vinara i proizvođača delicija iz Hrvatske i inozemstva. Posjetitelji će moći kušati više od 500 izvanrednih vina te uživati u bogatom programu radionica, degustacija i kulinarskih prezentacija slavnih chefova i sommeliera. Ovaj posebni doživljaj za osjetila drugu godinu za redom održava se pod generalnim sponzorstvom PBZ Carda. 

Zagreb Wine Gourmet Festival 2011 neizostavan je festival ne samo za profesionalce, hotelijere, ugostitelje, distributere i novinare, već i za publiku koja želi upoznati domaću i međunarodnu ponudu vina i gastronomije visoke kvalitete i time svrstati Zagreb na kartu svijeta kao jedan od centara s osviještenim i prepoznatljivim eno-gastronomskim identitetom.

Kao glavni sponzor ovog iznimnog Festivala PBZ Card će u sklopu Zagreb Wine Gourmeta dodijeliti nagradu "Vino godine po izboru korisnika American Express kartica". Korisnici American Express kartice će putem ankete koja je poslana na njihovu adresu moći odabrati najbolje vino po svome ukusu – zaokruživši jedno vino od ponuđenih pjenušaca, bijelih, crnih te desertnih vina po izboru stručne komisije, u čijem su sastavu sommelier Branko Muždeka, predavač pri HSK-u, sommelier Darko Baretić, predavač pri HSK AWSI-ju, i diplomirani sommelier Željko Bročilović – Carlos.

Ispunjene ankete korisnici trebaju poslati poštom na adresu PBZ Carda. Sve ankete pristigle zaključno s 21. veljače 2011. imaju šansu osvojiti putovanje u Bordeaux za dvije osobe, wellness vikend u Spa˛& Golf Resortu Sveti Martin za dvije osobe ili dar vinara. Dodjela nagrada bit će 24. veljače na Gala večeri u hotelu Westin u Zagrebu.

Pozivamo vas da posjetite i ovogodišnji Zagreb Wine Gourmet Festival i uživate u bogatim i raznovrsnim okusima domaćih i vinara iz regije, a kupite li ulaznicu American Express karticom, dobit ćete i dar organizatora.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Hrvatska, s nekoliko prepoznatljivih vinskih regija, preko 130 autohtonih sorti vinove loze i brojnim individualnim vinarima, uzbudljiva je destinacija za sve ljubitelje vina.

Gastronomija

Ako ste ljubitelj vina ili to tek namjeravate postati u vašoj kolekciji obavezno se trebaju naći moćna crna vina linije Miraz, slavonskog proizvođača Feravina....

Putovanja

Uz posebnu ponudu American Expressa prošećite Kineskim zidom

Događanja

Dalmacija Wine Expo 2015. održat će se 24. i 25.04. 2015. godine u Splitu – hotel Radisson Blu te 01. i 02.05.2015. u Makarskoj....

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.