Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Festival kave u Opatiji

Naučite pripremiti vrhunski espresso od barista Francka.

Kako pripremiti vrhunski espresso besprijekornog okusa? Zašto je spravljanje šalice ovog čarobnog napitka umjetnost? Odgovore na ova pitanja možete saznati ovog vikenda u Opatiji, koja će pod okriljem Festivala kave od 30. ožujka do 1. travnja postati oaza za sve ljubitelje ovog moćnog crnog napitka.

Brojni će posjetitelji na čarobnim terasama Grand i Wagner hotela Milenij moći, ne samo uživati u vrhunskim Franck kavama, nego i iskušati svoja umijeća u pripravljanju besprijekornog espressa i Franck espresso cocktaila uz podršku poznatih Franckovih barista. Vodeći će hrvatski proizvođač kave, uz svoju prepoznatljivu tradiciju dugu 120 godina, predstaviti i bogatu paletu svojih proizvoda, od kojih se ističu Superiore espresso i Franck espresso cocktaili.

Kava, uz koju se započinje dan, važan je izvor antioksidanasa, pomaže u prevenciji ozbiljnih bolesti, pojačava moždanu aktivnost, učvršćuje i štiti kožu od pretjeranog isušivanja i starenja te djeluje antibakterijski.Franck je jedan od vodećih regionalnih proizvođača prehrambenih proizvoda s vodećom pozicijom u kategorijama kava, čajeva i grickalica. Dokaz važnosti i ozbiljnosti tvrtke kao gospodarstvenika na ovim područjima jesu njegovi višestruko nagrađivani visokokvalitetni proizvodi stvarani generacijma uporabom najnaprednije tehnologije i prepoznati od strane potrošača već dugi niz godina.

U čemu se krije tajna savršenog espressa saznajte od Franck barista na najlljepšim terasama Opatije, u kavanama Wagner i Grand hotela Milenij, svakog dana od 10h do 16h od 30. ožujka do 1. travnja 2012.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Tučena kava, pravog naziva Dalgona kava, vrsta je korejske kave koju je proteklih dana popularizirala najpoznatija društvena mreža, TikTok.

Zanimljivosti

Ako volite mjesta koja pomiču vlastite granice i često proširuju svoju ponudu to-go napitaka i ukusnih zalogaja svakako će vas obradovati vijest o još...

Savjeti stručnjaka

Bez obzira na različite metode pripreme, kava je bogata korisnim sastojcima poput antioksidansa, koji blagotvorno utječu na zdravlje.

Gastronomija

Jednostavno smo morali probati cijelu Anamaria liniju Vegan friendly & Lactose – free proizvoda: klasični Cappuccino s pripadajućim 2u1 i 3u1 miksevima koji se...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.