Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Festival kave u Opatiji

Naučite pripremiti vrhunski espresso od barista Francka.

Kako pripremiti vrhunski espresso besprijekornog okusa? Zašto je spravljanje šalice ovog čarobnog napitka umjetnost? Odgovore na ova pitanja možete saznati ovog vikenda u Opatiji, koja će pod okriljem Festivala kave od 30. ožujka do 1. travnja postati oaza za sve ljubitelje ovog moćnog crnog napitka.

Brojni će posjetitelji na čarobnim terasama Grand i Wagner hotela Milenij moći, ne samo uživati u vrhunskim Franck kavama, nego i iskušati svoja umijeća u pripravljanju besprijekornog espressa i Franck espresso cocktaila uz podršku poznatih Franckovih barista. Vodeći će hrvatski proizvođač kave, uz svoju prepoznatljivu tradiciju dugu 120 godina, predstaviti i bogatu paletu svojih proizvoda, od kojih se ističu Superiore espresso i Franck espresso cocktaili.

Kava, uz koju se započinje dan, važan je izvor antioksidanasa, pomaže u prevenciji ozbiljnih bolesti, pojačava moždanu aktivnost, učvršćuje i štiti kožu od pretjeranog isušivanja i starenja te djeluje antibakterijski.Franck je jedan od vodećih regionalnih proizvođača prehrambenih proizvoda s vodećom pozicijom u kategorijama kava, čajeva i grickalica. Dokaz važnosti i ozbiljnosti tvrtke kao gospodarstvenika na ovim područjima jesu njegovi višestruko nagrađivani visokokvalitetni proizvodi stvarani generacijma uporabom najnaprednije tehnologije i prepoznati od strane potrošača već dugi niz godina.

U čemu se krije tajna savršenog espressa saznajte od Franck barista na najlljepšim terasama Opatije, u kavanama Wagner i Grand hotela Milenij, svakog dana od 10h do 16h od 30. ožujka do 1. travnja 2012.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ovu posebnu večer dodatno je uveličao i Severinin prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, koji su jednu...

Zanimljivosti

Severinin koncert na kojeg su Opatijci i njihovi gosti čekali čak 13 godina, koliko je prošlo od zadnjeg njezinog koncerta na Velikoj ljetnoj pozornici, je...

Savjeti stručnjaka

Pića, kao i hrana, imaju važnu ulogu u zdravlju organizma te utječu na težinu, zdravlje srca, jetru, mentalno zdravlje i fizičku spremnost.

Zanimljivosti

Prevelika količina kave može imati negativne posljedice na socijalne interakcije, ali može štetiti i srcu i povećati krvni tlak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.