Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Franckovim čajem do automobila!

Režite, šaljite i osvojite.

Pijte Franckove čajeve i osvojite automobil! Zvuči prekrasno u zimske dane, kada vam je čaj ugodan i potreban napitak.

Od 5. listopada ove godine do 28. veljače sljedeće pošaljite pet bar-kodova s bilo kojeg pakiranja Franckovih čajeva i uđite u nagradnu igru. Automobil koji čeka na vas novi je VW Polo, a osim toga iz Francka daruju i 100 poklon-paketa.

U poklon-paketima Franckovih čajeva sigurno možete naći nešto za sebe. To su redom voćni čajevi poput Borovnice, Marelice i Nara. Za ljubitelje biljnih čajeva koji liječe um i tijelo tu su Lipa, Kamilica i Menta. Ako ste za malo specifičniju aromu, možete isprobati Crni i Zeleni čaj.

Adresa na koju šaljete jest Franck d.d. (Za NI Franck čaj nagrađuje), Vodovodna 20, 10 000 Zagreb. Nagradno izvlačenje održat će se 5. ožujka 2010., a sretni dobitnik moći će se pronaći i 13. ožujka u dnevnom tisku.

Sve što trebate jest uživati u okusima, te rezati, slati i osvojiti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

Pomaže i kod svih bolesti želuca, probave, krvarenja i problema s kožom.

Gastronomija

Čaj možda nije prvo piće za kojim bi posegnuli tijekom ljeta, ali ako ste željni užitka i okusa čiste prirode – vrijedi pričekati koju...

Zanimljivosti

Kineska civilizacija jedna od najstarijih na svijetu, ali jedina koja traje toliko dugo. Kontinuitet postojanja rezultirao je raznim otkrićima kako u staroj tako i...

Dobar posao

Osim poznavanja dijelova automobila i principa rada motora, svaki automehaničar mora usvojiti specifična znanja poput toplinskih i hidrauličnih zakona i procesa.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.