Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Franckovim čajem do automobila!

Režite, šaljite i osvojite.

Pijte Franckove čajeve i osvojite automobil! Zvuči prekrasno u zimske dane, kada vam je čaj ugodan i potreban napitak.

Od 5. listopada ove godine do 28. veljače sljedeće pošaljite pet bar-kodova s bilo kojeg pakiranja Franckovih čajeva i uđite u nagradnu igru. Automobil koji čeka na vas novi je VW Polo, a osim toga iz Francka daruju i 100 poklon-paketa.

U poklon-paketima Franckovih čajeva sigurno možete naći nešto za sebe. To su redom voćni čajevi poput Borovnice, Marelice i Nara. Za ljubitelje biljnih čajeva koji liječe um i tijelo tu su Lipa, Kamilica i Menta. Ako ste za malo specifičniju aromu, možete isprobati Crni i Zeleni čaj.

Adresa na koju šaljete jest Franck d.d. (Za NI Franck čaj nagrađuje), Vodovodna 20, 10 000 Zagreb. Nagradno izvlačenje održat će se 5. ožujka 2010., a sretni dobitnik moći će se pronaći i 13. ožujka u dnevnom tisku.

Sve što trebate jest uživati u okusima, te rezati, slati i osvojiti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Mjesecima ste bezvoljni i pomalo depresivni, što se negativno odražava i na vaš radni elan, ali i kvalitetu sna?

Gastronomija

Za sve koji traže neki poseban kolač za blagdane (ili bilo koju drugu prigodu) imamo recept – ovaj je kolač klasik svih slavlja, a...

Duh i tijelo

Umor je zapravo zaštitni mehanizam protiv prekomjerne živčane aktivnosti, ali ujedno i signal da treba nešto promijeniti.

Savjeti stručnjaka

Osim što koru nara možete iskoristiti u svježem obliku, možete je i osušiti te samljeti pa je koristiti u prahu za pripremu čaja ili...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.