U samom centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića nalazi se spoj tradicije, profinjenosti i suvremene usluge – Hotel Dubrovnik. Na nekoliko koraka do njega smještene su najvažnije kulturne znamenitosti i ustanove, državne i ekonomske institucije, glavna pješačka zona, shopping zona, otvorena tržnica, živi kafići i barovi, parkovi i šetališta, što znači da ste uvijek u samom centru zbivanja.
Ako odsjednete u Hotelu Dubrovnik važno je znati kako ne dobivate samo sobu, već i toplo, prijateljsko okruženje sa šarmom starog Zagreba te postajete dio gradske svakodnevice.
Neodoljive torte, kokteli i vrhunskli specijaliteti
Doživljaj će upotpuniti jutarnja kavica, poslovni ručak, opuštanje uz koktele ili svečana večera u Restoranu Picolo Mondo, Kavani Dubrovnik ili Aperitiv baru. I dok tako ispijate svoje najdraže piće glavni zagrebački trg postaje vaše dvorište koje možete promatrati kroz staklene stijene dok uživate u okusima i mirisima.
Kolači u Hotelu Dubrovnik su vrhunac slastičarskog umijeća, finoće, okusa i ukusa u kojima će svaki zaljubljenik slatkog zalogaja pronaći dah sreće. Koristeći samo birane i prirodne sastojke slastičarski vurtuozi njeguju već pomalo zaboravljeni zanat tradicionalnog slastičarstva. Uz svaki kolač stoji stara ispričana priča. Uživati u njihovim okusima možete u bajkovitim prostorima Hotela ili pak vlastitom domu, jer kolači i torte se mogu naručiti što je izrazito prikladno u ovo slavljeničko vrijeme. Najljepši poklon vašim najmilijima bit će najfinija torta iz Hotela Dubrovnik. Udahnite svom Božiću dah sreće uz slatke trenutke.
Osim slastica važno je znati da u Hotelu Dubrovnik iz stoljeća u stoljeće kuharski virtuozi spravljaju jela na način kako su ih none učile. Naime, u noninoj pećnici ove godine možete pronaći svježu hobotnicu pečenu u maslinovom ulju sa sjeckanim češnjakom, dalmatinskom rajčicom, peršinom i mladim krumpirom iz našeg južnog hrvatskog podneblja za samo 70 kn. Istarski bakalar se po noninom receptu spravlja s rajčicama iz njihovog podneblja, maslinama, češnjakom, peršinom i mladim krumpirom. Sve je začinjeno maslinovim uljem anđeoske blagodati, a jelo košta 70 kn. Ako više volite bijeli bakalar, bez rajčice – cijena mu je također 70 kn. Uživati možete i u kovaču – plemenitoj ribi koju su dalmatinski knezovi obožavali. Spravljen je u umaku od limuna i vlasca na podlozi riže sa šafranom, a cijena mu je 90 kn.
Osjetite domaći, kvalitetni, topli i vrhunski osjećaj u centru Zagreba – svratite u Hotel Dubrovnik.
OSVOJI BLAGDANSKU TORTU
Mi slavimo, vi osvajate poklone!
Hotel Dubrovnik povodom 2. rođendana She.hr-a poklanja dva poklon bona za tortu u Kavani Hotela Dubrovnik.
Ukoliko želite sudjelovati i osvojiti poklon bon za ove prekrasne slastice, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na adresu [email protected] s naslovom TORTA, te navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, kao i odgovor na naše pitanje, i blagdanska torta iz Hotela Dubrovnik bude vaša!
Kako se zove restoran u sklopu Hotela Dubrovnik?
Vaše prijave primamo do 28. prosinca, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!
Vaš She.hr
Dragi naši,
dobitnici poklon bonova za torte su: Azra Terezić i Branka Vučić.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr
Ako odsjednete u Hotelu Dubrovnik važno je znati kako ne dobivate samo sobu, već i toplo, prijateljsko okruženje sa šarmom starog Zagreba te postajete dio gradske svakodnevice.
Neodoljive torte, kokteli i vrhunskli specijaliteti
Doživljaj će upotpuniti jutarnja kavica, poslovni ručak, opuštanje uz koktele ili svečana večera u Restoranu Picolo Mondo, Kavani Dubrovnik ili Aperitiv baru. I dok tako ispijate svoje najdraže piće glavni zagrebački trg postaje vaše dvorište koje možete promatrati kroz staklene stijene dok uživate u okusima i mirisima.
Kolači u Hotelu Dubrovnik su vrhunac slastičarskog umijeća, finoće, okusa i ukusa u kojima će svaki zaljubljenik slatkog zalogaja pronaći dah sreće. Koristeći samo birane i prirodne sastojke slastičarski vurtuozi njeguju već pomalo zaboravljeni zanat tradicionalnog slastičarstva. Uz svaki kolač stoji stara ispričana priča. Uživati u njihovim okusima možete u bajkovitim prostorima Hotela ili pak vlastitom domu, jer kolači i torte se mogu naručiti što je izrazito prikladno u ovo slavljeničko vrijeme. Najljepši poklon vašim najmilijima bit će najfinija torta iz Hotela Dubrovnik. Udahnite svom Božiću dah sreće uz slatke trenutke.
Osim slastica važno je znati da u Hotelu Dubrovnik iz stoljeća u stoljeće kuharski virtuozi spravljaju jela na način kako su ih none učile. Naime, u noninoj pećnici ove godine možete pronaći svježu hobotnicu pečenu u maslinovom ulju sa sjeckanim češnjakom, dalmatinskom rajčicom, peršinom i mladim krumpirom iz našeg južnog hrvatskog podneblja za samo 70 kn. Istarski bakalar se po noninom receptu spravlja s rajčicama iz njihovog podneblja, maslinama, češnjakom, peršinom i mladim krumpirom. Sve je začinjeno maslinovim uljem anđeoske blagodati, a jelo košta 70 kn. Ako više volite bijeli bakalar, bez rajčice – cijena mu je također 70 kn. Uživati možete i u kovaču – plemenitoj ribi koju su dalmatinski knezovi obožavali. Spravljen je u umaku od limuna i vlasca na podlozi riže sa šafranom, a cijena mu je 90 kn.
Osjetite domaći, kvalitetni, topli i vrhunski osjećaj u centru Zagreba – svratite u Hotel Dubrovnik.
OSVOJI BLAGDANSKU TORTU
Mi slavimo, vi osvajate poklone!
Hotel Dubrovnik povodom 2. rođendana She.hr-a poklanja dva poklon bona za tortu u Kavani Hotela Dubrovnik.
Ukoliko želite sudjelovati i osvojiti poklon bon za ove prekrasne slastice, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na adresu [email protected] s naslovom TORTA, te navedite svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, kao i odgovor na naše pitanje, i blagdanska torta iz Hotela Dubrovnik bude vaša!
Kako se zove restoran u sklopu Hotela Dubrovnik?
Vaše prijave primamo do 28. prosinca, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!
Vaš She.hr
Dragi naši,
dobitnici poklon bonova za torte su: Azra Terezić i Branka Vučić.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr
In this article:aperitiv bar, hotel dubrovnik, kavana dubrovnik, picolo mondo, torte
Click to comment
You must be logged in to post a comment Login