Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Gdje je dom tu je srce

Antonija Šola nakon plesa sa zvijezdama ima novi album.

Radi se o Šolinom drugom albumu, dok je prvi ”Anđele” poznat po suradnji s pokojnim Tošom Proeskim, doživio platinastu nakladu.

Album donosi 15 pjesama, a naslovljen je po Antonijinom najvećem hitu u zadnje vrijeme, pjesmi koja nije osvojila Doru, no zato je imala odličnu prođu u eterima.

Suradnja s Bregovićem

Novi album također donosi i zanimljivu obradu starog hita ”Bitanga i princeza” domaćoj javnosti aktualnog Gorana Bregovića, a uz Šolu izvodu ju mladi crnogorski pjevač Stefan Filipović.

– Bitanga i princeza je po prvi puta otpjevana u duetu, već to novu verziju čini dovoljno drukčijom. Odabrala sam pjevača vrlo jakog glasa koji to može izvesti, pa nema toliko tvrdog rock’n rolla na koji smo navikli u originalu, za She.hr rekla je Antonija Šola.

Osim s mladim Filipovićem, na ovom albumu su s Antonijom surađivali Branimir Mihaljević, Nemanja Stanković, Fedor Boić, Samir Mujagić, Sanja Gjoševska, a za svoju makedonsku publiku prepjevala je naslovnu ”Gdje je srce tu je dom”.

– Glazba je moja velika ljubav, a ljubav nema granica tako da sam pokušala odabrati suradnike iz drugih zemalja prema kvaliteti njihovog izražavanja -, o međunarodnoj suradnji rekla je mlada pjevačica.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Znamo da vam kroz glavu upravo prolazi misao kako vam ne treba još cijeli niz stvari na popisu dnevnih obaveza…

Moj dom

Možete uživati i u difuzoru vlastite izrade – bez nusproizvoda izgaranja ili umjetnih tvari.

Moj dom

Dom bi trebao biti naše utočište, a stvaranje ugodnog ambijenta u životnom prostoru nije veliki izdatak.

Zdravstveni karton

Prema statistikama Svjetske zdravstvene organizacije, oko 17,9 milijuna ljudi godišnje umre od kardiovaskularnih bolesti. To čini čak 31% od svih smrtnih slučajeva u svijetu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.