Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Global Finance proglasio PBZ najboljom bankom u Hrvatskoj

Najbolja banka na tržištima u razvoju u regiji

Časopis Global Finance proglasio je Privrednu banku Zagreb (PBZ) članicu Intesa Sanpaolo Grupe najboljom bankom u Hrvatskoj u kategoriji Best Emerging Markets Bank 2014.  na području Srednje i Istočne Europe, u okviru ekskluzivnog istraživanja koje će biti objavljeno u svibanjskom izdanju časopisa.

Urednici časopisa Global Finance, s informacijama koje dobivaju od ekonomskih analitičara, direktora korporacija te bankarskih konzultanata, odabrali su najbolju banku na tržištima u razvoju u regiji u 21 zemlji.

Kriteriji za odabir najboljih banaka bili su: financijski pokazatelji, strateški odnosi, korisničke usluge, konkurentnost cijena te inovativnost proizvoda. Osim toga, po prvi put, anketa Global Financea je provedena i među korporativnim čitateljima kako bi se povećala točnost i pouzdanost rezultata.

‘Ova nagrada za PBZ nije samo priznanje poslovne kvalitete i izvrsnosti već nas obvezuje da nastavimo s razvojem inovativnih i konkurentnih proizvoda i usluga koji će doprinijeti još višoj kvaliteti u pružanju usluga  i  većem zadovoljstvu  naših klijenata’.

Već  21. godinu  Global Finance odabire vrhunske aktere u bankarstvu na  tržištima u razvoju. Istraživanje pokriva banke u Južnoj Americi,  Srednjoj i Istočnoj Europi, Aziji, Bliskom istoku i Africi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Financije

Mnoga dosad provedena istraživanja pokazala su da gotovo polovica odraslih ljudi nema ušteđevine ili pak je taj iznos premalen da bi pokrili nenadane troškove.

Financije

Budući da obuhvaća mnoštvo proizvoda, oprema i odjeća za bebe su segment u koji novopečeni roditelji ulažu najviše novca.

Horoskop

Astrolozi najavljuju jesen kao period pozitivnih promjena, a evo što očekuje svaki horoskopski znak na području obilja.

Istaknuto

7 stvari u kojima žene prednjače nad muškarcima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.