Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Go Go Swing Orchestra

12 hrvatskih glumaca izvode hitove velikana poput Arethe Franklin i Franka Sinatre

27. svibnja 2010. Tvornica kulture predstavlja glazbeni spektakl na kojem će 12 najpoznatijih hrvatskih glumaca izvoditi hitove velikana poput Arethe Franklin, Franka Sinatre, Ive Robića, Louisa Armstronga, Louis Prime i mnogih drugih.

Sve je zamisljeno kao koncert na kojem će Zrinka Cvitešić, Mila Elegović, Bojana Gregorić, Barbara Rocco, Hana Hegedušić, Anja Šovagović, Iva Visković, Danko Ljuština, Igor Mešin, Goran Mlikota, Goran Navojec i Filip Šovagović, pokazati svoje pjevačko umijeće. Kako su svi redom pokazali da su izvrsni glumci, od kojih su mnogi dobivali i razne nagrade, vrijeme je da se prezentiraju publici u novom svjetlu.

Zrinka Cvitešić je poznata po pobjedi u prvoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" te po filmu "Što je muškarac bez brkova?" koji joj je donio nagradu na Sarajevskom filmskom festivalu. Mila Elegović je poznata po mnogim ulogama kako kazališnim tako i televizijskim ulogama. Bojana Gregurić je hrvatska filmska, kazalisna i televizijska glumica, koja je u svojoj karijeri nekoliko puta osvojila nagradu za Večernjakovu Zlatnu ružu. Glumila je u "Našoj maloj klinici", "Bibinom svijetu" i mnogim drugim serijama. Barbara Rocco, poznata po ulozi Anke Lovrić u popularnoj seriji “Najbolje Godine”. Hana Hegedušić je glumica koja je glumila u serijama “Bitange i Princeze”, “Odmori se, zaslužio si” u filmu “Blagajnica hoće ići na more” i mnogim drugim.

Anja Šovagović je glumica koja je odigrala 40-tak glavnih uloga u kazalištu u režijama vrhunskih hrvatskih i europskih redatelja. Iva Visković je glumica koja je hrvatskoj javnosti najpoznatija po ulozi u seriji “Ljubav u zaleđu”. Danko Ljuština je poznat po ulogama u serijama “Smogovci”, “Lažeš Melita” “Bitange i Princeze”, “Bumerang” i mnogim drugim filmskim i kazališnim ulogama. Igor Mešin je poznat kao voditelj glazbenog showa “Ne zaboravi stihove”. Glumio je u “Našoj maloj klinici”. Goran Mlikota, glumac kojeg svi pamtimo po ulozi u seriji “Naši i Vaši”. Goran Navojec, glumac koji je najpoznatiji po ulozi Dr. Tonija Grgeča u “Našoj maloj klinici” i “Odmori se, zaslužio si”. Filip Šovagović je glumac, redatelj, pisac i scenarist, koji je sa Goranom Navojcem glumio u seriji “Naša mala Klinika”. Dobio je oskara za ulogu u filmu “Ničija zemlja”

Kako ovi filmski i kazališni velikani zvuče kad pjevaju, uvjerite se sami na velikom koncertu, u Tvornici,  u četvrtak 27.5.2010.

Ulaznice su u prodaji u Tvornici kulture, Profilu Megastoreu (Bogovićeva 7), te na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 60 kuna u pretprodaji, a 80 kuna na dan koncerta.

VODIMO TE NA KONCERT

Tvornica Kulture i She.hr vode te na glazbeni spektakl Drama Go-Go Swing Orchestra, 27. svibnja 2010. u Tvornici Kulture.
Poklanjamo 2×2 ulaznice.

Kako biste osvojili ulaznice, potrebno je na adresu [email protected] poslati mail s naslovom SWING,
te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 25. svibnja, nakon čega ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! 🙂
Vaš She.hr


Dragi naši,
Po dvije ulaznice za glazbeni spektakl Drama Go-Go Swing Orchestra, 27.05.2010. u Tvornici Kulture dobile su:
Ana Gajzer i Mateja Skender.
Informaciju o preuzimanju primiti će mailom.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Biste li kupili ulaznicu za tajanstveni koncert kojemu znate datum i vrijeme, no ne znate tko nastupa i gdje?

Zanimljivosti

Uz Mateu Leko na koncertu će nastupiti i violinistica Maya Levy koja u Zagreb stiže iz Pariza, a nedavno je proglašena BBC-jevom „glazbenom zvijezdom...

She Book Club

Nedavno razvedena Merilee Talbot Dunlap dolazi sa svoje dvoje djece u Sweet Apple, predgrađe Atlante, Georgia.

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.