Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Gospel Ivane Kindl na „živom“ albumu

„Gospel u Komediji“ novi je album Ivane Kindl u izdanju Menarta, koji će izaći tijekom prosinca.

Na albumu „Gospel u Komediji“ bit će dvanaest skladbi od tradicionalnih do suvremenih koje su izvedene na koncertu 26. ožujka ove godine.

Ivana je za album izabrala gospel pjesme koje ona voli slušati i pjevati, ali i one koje su poznate publici. Na albumu ipak nije cijeli koncert, a dio pjesama je skraćen.

– Ovaj album je definitivno „dizalica“. Nakon koncerta moji izdavači su odlučili da ovako dobro izveden koncert svakako zaslužuje biti zabilježen i tako je zapravo nastao ovaj album. Usuđujem se reći da je ovo možda najbolji gospel album u Hrvatskoj. Koncert je zaista bio sjajan, a svirači i moji prateći vokali, te gosti su bili sjajni, izjavila je za She.hr Ivana Kindl.

„U Hrvatskoj nedostaje gospela

Na albumu su gostovali Josipa Lisac, Valerija Nikolovska, Mario Huljev, Ervin Baučić, te zbor Izvor i studio Kubus.

– Imala sam totalno tremu prije izlaska na pozornicu, uhvatilo me neko uzbuđenje i mislim da sam došla sebi tek pred kraj koncerta, dodala je Kindl.

– Ovo je samo prvi dio, potrudit ću se napraviti bar još jedan ovakav koncert i album jer nema puno gospel glazbe u Hrvatskoj, naglasila je Ivana.

Zahvalila se glazbenicima koji su nastupili s njom u „Komediji“. Među njima su bili Vlado Mirčeta – gitara, Alen Križaj – bas, Marko Lazarić – bubanj, Viktor Lipić i Mato Matošević – klavijature, Jakša Kriletić – saksofon, te prateći vokali Bianka Žugelj, Karmen Matković, Lara Antić, Dragan Brnas i Vladimir Pavelić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.