Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Gourmet Split 2015. – prvi splitski street food festival

Street food festival po prvi puta održat će se u Splitu s mnogo delicija iz svih krajeva svijeta

U splitskom parku Đardin od 8. do 31. svibnja održat će se street food festival Gourmet Split 2015. U deset kućica, svima omiljenih s Božićnog sajma, osim domaće spize Splićani i turisti moći će uživati u okusima i mirisima svjetskih kuhinja po vrlo povoljnim cijenama. Posluživat će se doručak na travnjaku, brunchoko podne, ‘slatka fjaka’ u popodnevnim satima uz pozadinsku DJ glazbu i slastice, dokvečernji program obiluje osim hranom i pićem i zanimljivim glazbenim programom.

„Željeli smo da se u Splitu tijekom svibnja nešto lijepo događa, ponuditi Splićanima i našim gostima jedno novo mjesto za izlazak i druženje uz hranu, koncept različit od uobičajene ugostiteljske i sajamske ponude. „ rekla je Martina Radovčić, predstavnica organizatora, splitske agencije Apostrof komunikacije koja je ujedno začetnik i realizator ovog sajma.

street food festival

„Osnovna poruka street food koncepta je da brza hrana može biti i nutricionistički uravnotežena. Zbog sve bržeg ritma života imamo sve manje vremena za pripremu tradicionalnog ručka kod kuće ili sjedenja u restoranu, a ponekad nam takav obrok nije ni potreban već bismo samo nešto ‘prigrizli s nogu’ i često u takvim situacijama završimo jedući usputni fastfood. Tijekom ova 24 dana Gourmeta želimo Splićanima predstaviti ‘brze zalogaje’, kojih sve više ima u ponudi splitskih ugostitelja, kroz domaće svježe namirnice ali i delicije svjetskih kuhinja.“ – pojasnio je Gourmetov chef Ivan Pažanin.

Ulaz na Gourmet je besplatan, a cijene menija na kućicama iznosit će 30 do 50 kuna, , a svečano otvaranje glazbenog dijela programa obilježit će se besplatnim koncertom grupe Pavel u subotu, 9. svibnja u 21 sat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Hrvatski Telekom dovodi i jedinstveni, glazbeno-scenski pop-up event na jezero Bundek, Electronic Beats, koji će se održati 24. lipnja.

Gastronomija

Spomen Split Springa u Splitu izaziva ono po čemu je Split zapravo najpoznatiji, a to je – istinska emocija. Gastronomsko-festivalsko događanje Split Spring by...

Zanimljivosti

Veličanstveni Dioklecijanovi podrumi bili su mjesto na kojem su svi htjeli biti, a povod tome bio je Keep Walking party koji je okupio sve...

Trendovi

SHE Beauty Lounge tim godinama radi skupa - njegujući skladnu i prijateljsku atmosferu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.