Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Zbog zimskih je uvjeta na više cesta u Gorskom kotaru zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu, javlja Hrvatski autoklub.<br />

Hrvatska

HAK: zimski uvjeti na više cesta u G. kotaru

Zbog zimskih je uvjeta na više cesta u Gorskom kotaru zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu, javlja Hrvatski autoklub.

Riječ je o cestama: D 3 Vrbovsko-Kupjak- Delnice, D 32 Prezid-Delnice-Mrkopalj, D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin, D 203 Brod na Kupi-Delnice, D 305 Parg-Čabar, D 501 Oštrovica-Meja,

ŽC 5062 Fužine-Lukovo, ŽC 5062 Kraljev Jarak-Lukovo ŽC 5034 Vrbovsko-Ravna Gora te na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Čabra, Delnica i Vrbovskog. Isti uvjeti vrijede i u Lici na D 504 Ličko Petrovo Selo-Prijeboj.

Zbog jakog vjetra dionicom Jadranske magistrale (D 8), između Bakra i Senja zabranjen je promet za I. skupinu vozila (autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama).

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, a opreznije valja voziti kroz Gorski kotar i Liku gdje povremeno pada i slab snijeg. Posebice na dionicama autocesta: A 1, između čvora Bosiljevo i tunela Sveti Rok, te na A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Vrbovsko i Vrata.

Vozačima koji će voziti kroz gorske krajeve savjetuje se da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog niskih temperatura moguća je poledica posebice na mostovima i nadvožnjacima.

Zbog mogućih odrona treba voziti opreznije na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale.

Pojačan je promet teretnih vozila na graničnim prijelazima Pasjak, Kaštel, Macelj, Županja i Bregana.

Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

"Apres-ski" obuća je obuća koja se nosi nakon skijanja, kada jedva čekamo skinuti pancerice i obući nešto mekano i toplo.

Zdravstveni karton

Zašto se osjećamo umorno i bezvoljno u zimskim mjesecima i kako si pomoći da preživimo zimu i dočekamo prve zrake toplog proljetnog sunca?

Putovanja

Upravo je boravak u prirodi jedan od naših saveznika kako bismo izbjegli i prebrodili jesenski blues.

Obitelj

Životni standard ne dopušta cjelodnevnu brigu o djetetu, već su oba roditelja u radnom odnosu i radite puno radno vrijeme kako bi mogli obitelji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.