Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Hrabra i posebna SHERO answear.LAB kolekcija

Limitirana kolekcija naglašava unutarnji osjećaj snage, slobode i ravnopravnosti žena

Wonder Woman ili Catwoman nisu samo izmišljene figure iz svijeta stripa. One su prve ikone feminizma zahvaljujući kojima su ženske uloge počele dobivati ​​na važnosti i zbog kojih su, u konačnici, zavladale svijetom u kojem dominiraju muški super heroji. Kreirane kako bi postale inspiracija i uzori pokazale su kako se brane vrijednosti, kako se postižu ciljevi, kako se bori i koja je njihova snaga.

‘Shero’ je žena, superheroj čija je najveća snaga ona unutarnja. ‘Shero’ skriva mnoge osjećaje, osjetljiva je, ali u isto vrijeme sposobna izboriti se za snove i ostvariti ih pod svojim uvjetima. Ruku pod ruku, bori se za ciljeve i ideale zajedno s drugim ženama jer vjeruje u snagu sestrinstva i međusobnu podršku.

SHERO kolekcija naglašava unutarnji osjećaj snage

Kolekcija SHERO uključuje vunene kapute, kožne balonere i bomber jakne. Oversize sakoe izraženih linija i crveno power suit odijelo izvedeno iz muške garderobe u trendu karakterističnom za 80-e – stiliziranje uspješnih žena od glave do pete. Kolekcija uključuje i haljine s asimetričnim dekolteima, volanima i izrezima koje su namijenjene za samouvjerenu osobu koja se osjeća dobro u vlastitom tijelu, kao i casual elemente, poput majica sa sloganima.

Prozračne, nježne tkanine u kontrastu s karakterističnim tamnim traperom i prirodnom kožom stvaraju intrigantnu i raznoliku kombinaciju. answear.LAB kolekcija nijansirana je crnom, sivom, bijelom i bež bojom te snažnim crvenim akcentom. Čiste, ekspresivne, jake boje osnažuju poruku kolekcije i referiraju se na svemoć žene.

answear.LAB podržava žene i u stvarnom svijetu

Iza SHERO kolekcije krije se nešto više. answear.LAB brend nije ograničen samo na kreiranje mode. On želi podržati korisnice u njihovom životu pod njihovim uvjetima. Od početka svog djelovanja, answear.LAB kreira limitirane kolekcije i uključen je u inicijative za podršku žena. Primjer jedne od aktivnosti je prošlogodišnja Girl Power kolekcija koja je lansirana na tadašnjih osam Answear tržišta, a čiji je prihod bio namijenjen za podržavanje raznih ženskih udruga. Brend je započeo i I’m a feminist event usmjeren na širenje svijesti o Svjetskom dana feminizma te edukaciju o rodnoj jednakosti.

SHERO answear.LAB kolekcija predstavit će se i u Zagrebu na Women of Luminous Future eventu, 14. i 15. listopada, koji će u Kaptol Boutique Cinema okupiti ambiciozne, inspirativne i poduzetne osobe.

Svaka nova aktivnost daje nam inspiraciju za daljnje akcije. Vjerujemo kako svatko od nas bez obzira na podrijetlo, vjeru ili seksualnu orijentaciju, treba imati priliku ostvariti sebe, svoje snove i živjeti dostojanstveno. Želimo pokazati ženama kako imaju snagu zbog koje će se osjećati posebno i svemoćno svaki dan, istaknula je Agnieszka Korsak, direktorica brenda answear.LAB.

Limitirana SHERO kolekcija dostupna je samo u Answear online trgovini.

Ne propustite

Trendovi

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela.

Fashion report

Ivan Alduk, poznati hrvatski dizajner neumorno već preko 15 godina gradi prepoznatljivu estetiku svog dizajnerskog rukopisa koji u svakoj novoj sezoni donosi razvoj, promjenu...

Fashion report

Zvijezde Lei Lou proljeća, sada je već jasno, bit će divne haljine od najfinije, rastezljive svile, ali i proljetna odijela koja donose jednu sasvim...

Zdravstveni karton

Dolazi vrijeme za uživanje u sunčanim danima i šetnji, ali dosadni žuljevi mogu biti prava smetnja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.