Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Gastronomija

Hrana koja budi strast

Hrana se od davnina koristi za pojačavanje seksualne želje i moći.

Uz suvremeni tempo života i zahtjeve posla, vrlo malo vremena provedimo s partnerom. Kako biste, kada konačno dođe vrijeme odmora i uživancije, bili i fizički spremni, pripremili smo mali savjetnik koji će vam u tome, nadamo se, pomoći.

Zob

Kolesterol vodi do začepljenja arterija, uključujući i one u penisu. S obzirom na to da penis, kada ste uzbuđeni, može zadržati i do deset puta veću količinu krvi, bitno je da su arterije prohodne. Kako biste ih takvima i održali, servirajte hranu od zobi i mekinja. Ako vam je partner sklon upali prostate, kupujte raženi kruh i sve druge cjelovite žitarice te sjemenke.

B kompleks

B kompleks je zapravo naziv za kombinaciju spojeva (vitamine, tiamin, riboflavin i niacin). Niacin pomaže širenje krvnih žila, kako bi srce što bolje radilo. Također potiče stvaranje testosterona. Kako biste se opskrbili, osigurajte puno mahunarki, šparoga, banana, sirovih oraha te slobodno koristite i vitaminske pripravke.

Cink

Iako su vitaminski pripravci korisni, za libido je ipak najbolji cink! Istraživanja su pokazala da se prilikom ejakulacije gubi i do pet miligrama ovog cinka. Zato, jedite kamenice. Ako baš i niste oduševljeni školjkašima, cink uvijek možete nabaviti u obliku tableta. Afrodizijaci djeluju upravo toliko koliko vi u njih vjerujete. Stres je najveći neprijatelj libida, stoga, ostavite se “vještičjeg” posla, i prepustite se užitku! Izvor: Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Duh i tijelo

Noć je, tišina, svi spavaju… Samo vi bosim nogama tapkate prema hladnjaku tjerani  neodoljivom željom da nešto pojedete.

Seks i osjećaji

Znate li išta o swinganju, osim što imate najvjerojatnije pretpostavku da je to zamjena za varanje?

Zanimljivosti

Izgradnja pouzdanih, jakih i, što je najvažnije, dugotrajnih odnosa nije lak zadatak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.