Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Hrana koja budi strast

Hrana se od davnina koristi za pojačavanje seksualne želje i moći.

Uz suvremeni tempo života i zahtjeve posla, vrlo malo vremena provedimo s partnerom. Kako biste, kada konačno dođe vrijeme odmora i uživancije, bili i fizički spremni, pripremili smo mali savjetnik koji će vam u tome, nadamo se, pomoći.

Zob

Kolesterol vodi do začepljenja arterija, uključujući i one u penisu. S obzirom na to da penis, kada ste uzbuđeni, može zadržati i do deset puta veću količinu krvi, bitno je da su arterije prohodne. Kako biste ih takvima i održali, servirajte hranu od zobi i mekinja. Ako vam je partner sklon upali prostate, kupujte raženi kruh i sve druge cjelovite žitarice te sjemenke.

B kompleks

B kompleks je zapravo naziv za kombinaciju spojeva (vitamine, tiamin, riboflavin i niacin). Niacin pomaže širenje krvnih žila, kako bi srce što bolje radilo. Također potiče stvaranje testosterona. Kako biste se opskrbili, osigurajte puno mahunarki, šparoga, banana, sirovih oraha te slobodno koristite i vitaminske pripravke.

Cink

Iako su vitaminski pripravci korisni, za libido je ipak najbolji cink! Istraživanja su pokazala da se prilikom ejakulacije gubi i do pet miligrama ovog cinka. Zato, jedite kamenice. Ako baš i niste oduševljeni školjkašima, cink uvijek možete nabaviti u obliku tableta. Afrodizijaci djeluju upravo toliko koliko vi u njih vjerujete. Stres je najveći neprijatelj libida, stoga, ostavite se “vještičjeg” posla, i prepustite se užitku! Izvor: Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Život u dvoje

Od navika, seksualnog ponašanja, oblačenja, načina na koji partner govori ili jede, sve može biti iritantni i naporno.

Suncokreti na oblacima

S obzirom na to da  su neki „stari mladići“, neki razvedeni, neki u lošim brakovima - neki dan su provukli temu žena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.