Koliko puta ste poželjeti vidjeti hranu koja će vam biti pripremljena u restoranu? Od sinoć i za takve užitke se pruža prilika, otvoren je restoran Black Rock gdje će obrok biti pripreman upravo pred vama, na vrućem crnom vulkanskom kamenu zagrijanom na 400 stupnjeva Celzijusa.
– U pripremi obroka u "Black Rocku" ne upotrebljava se ulje, niti mast. Radi se o suvremenoj i zdravoj pripremi hrane. Svi sastojci za pripremu jela donose se 5 minuta poslije narudžbe pa nema čekanja kao u većini restorana,- naglasio je šef kuhinje Robert Slogar, koji već pet godina nosi titulu „zlatni kuhar“ Hrvatske.
U ‘Black Rocku’ gosti će moći kušati izvorne hrvatske proizvode za čiju kvalitetu jamči tvrtka Izvorno.hr.
Privlačna novotarija iz Velike Britanije
Koncept pripremanja hrane ‘Black Rock’ osmišljen je 2005. u Velikoj Britaniji nakon što su brojni restorani tražili inovaciju kojom će privući nove mušterije. "Black Rock" je u vrlo kratkom vremenu postao popularan na Otoku odakle se proširio diljem svijeta. Koncept su preuzeli mnogi restorani, pubovi i hoteli s pet zvjezdica, a zagrebački Black Rock prvi je takav restoran u Hrvatskoj.
Pripremanje hrane na užarenom kamenju nije jedina novost restorana ‘Black Rock’. Restoran ima radno vrijeme do 1 sat ujutro pa će njegovi gosti uz ritmove latino glazbe tijekom kasnih sati moći naručiti večeru. Nalazi se u blizini Ciboninog tornja, uz košarkašku dvoranu "Dražen Petrović".
Na otvorenju zagrebačkog Black Rocka bile su nazočne brojne osobe iz javnog života Hrvatske.
– U pripremi obroka u "Black Rocku" ne upotrebljava se ulje, niti mast. Radi se o suvremenoj i zdravoj pripremi hrane. Svi sastojci za pripremu jela donose se 5 minuta poslije narudžbe pa nema čekanja kao u većini restorana,- naglasio je šef kuhinje Robert Slogar, koji već pet godina nosi titulu „zlatni kuhar“ Hrvatske.
U ‘Black Rocku’ gosti će moći kušati izvorne hrvatske proizvode za čiju kvalitetu jamči tvrtka Izvorno.hr.
Privlačna novotarija iz Velike Britanije
Koncept pripremanja hrane ‘Black Rock’ osmišljen je 2005. u Velikoj Britaniji nakon što su brojni restorani tražili inovaciju kojom će privući nove mušterije. "Black Rock" je u vrlo kratkom vremenu postao popularan na Otoku odakle se proširio diljem svijeta. Koncept su preuzeli mnogi restorani, pubovi i hoteli s pet zvjezdica, a zagrebački Black Rock prvi je takav restoran u Hrvatskoj.
Pripremanje hrane na užarenom kamenju nije jedina novost restorana ‘Black Rock’. Restoran ima radno vrijeme do 1 sat ujutro pa će njegovi gosti uz ritmove latino glazbe tijekom kasnih sati moći naručiti večeru. Nalazi se u blizini Ciboninog tornja, uz košarkašku dvoranu "Dražen Petrović".
Na otvorenju zagrebačkog Black Rocka bile su nazočne brojne osobe iz javnog života Hrvatske.
In this article:black rock, gastronomija, hrana, priprema, restoran, sirova, vulkanski kamen
Click to comment
You must be logged in to post a comment Login