Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
barbie
barbie

Predstavljamo

I to smo dočekali – Barbie pjeva na hrvatskom jeziku

Barbie lutku, koja će djevojčice ovih blagdana razveseliti, zaželjela je i pjevačica Jelena Rozga

Barbie Alexa iz priče “Barbie i tajna vrata” jedinstvena je Barbie lutka koja pjeva na hrvatskom jeziku, a njena haljina pritom blista u ritmu magične pjesme o snazi prijateljstva.

Barbie lutku koja će djevojčice ovih blagdana, osim svojom raskošnom pojavom razveseliti i pjesmama, pod svojim je borom zaželjela tijekom promocije i pjevačica Jelena Rozga: “Ponekad nam svima treba prolaz kroz tajna vrata i odlazak u magičnu zemlju u kojoj ćemo se poigrati čarolijom i svijet učiniti boljim mjestom. Baš kao i princezi Alexi i meni je prijateljstvo snaga koja me pokreće iz dana u dan. Lutka Barbie mi je u djetinjstvu bila omiljena igračka upravo zbog ideje da mogu biti sve što hoću i da je sve moguće. Maštu ne treba ograničavati, nego je poticati jer je moguće da nas i u stvarnom životu odvede u svijet prepun boja i iskrenih prijateljstava.”

Lutka Barbie ove je godine proslavila i svoj 55. rođendan. Uz nju su odrasle generacije djevojčica diljem svijeta, a i danas je zadržala prvo mjesto među omiljenim igračkama za djevojčice. Tijekom godina Barbie se pojavljivala u različitim ulogama, od učiteljice, gimnastičarke, vozačice trkaćih automobila, do pilotkinje ih pjevačice, a naša Barbie Alexa dostupna je u većini maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj.

barbie

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Slavna verzija lutkice Barbie samo u ruke najvećih fanova

Fashion report

Limitirano izdanje najpopularnije plavuše uskoro u prodaji

Ljepota

Guru duhovnosti u tijelu lutke

Moda

The Blonds - tvorci glamuroznih lutaka

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.