Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Imam zdravlje – imam život

Besplatni tretmani edukacije i relaksacije za bolje zdravlje građana.

Međunarodni Institut prirodnog zdravlja neprofitna je, nevladina organizacija usmjerena unapređenju i poboljšanju kvalitete života i zdravlja građana, djece i mladih s posebnim potrebama, te osoba sa invaliditetom. Glavna djelatnost udruge je osiguravanje adekvatnih edukacijsko – rehabilitacijskih programa namijenjenih poboljšanju zdravstvenog stanja, prevladavanju invaliditeta i oštećenja uopće.

Besplatni tretmani za građane pod nazivom Imam zdravlje – imam život u trajanju od 3 dana, provodit će se od 22. svibnja 2012. na adresi Radnička 20a u Zagrebu.

Na tretmanima edukacije i relaksacije dobivate mogućnost kako na jednostavan i prirodan način riješiti svoje zdravstvene poteškoće: alergiju, poteškoće s kralježnicom,stres, slab imunitet, nesanicu, migrenu, visoki/niski tlak, depresiju, umor, bubrežne i želučane tegobe, probleme s mjehurom , bronhitis, astmu i dr. 

Zbog ograničenog broja polaznika molimo sve zainteresirane da se jave i rezerviraju svoj termin na brojeve telefona: 01 / 5620 108 i 098 / 94 70 53.Na temelju višegodišnjeg istraživanja zdravstvenih stručnjaka utvrđeno je da rješavanjem uzroka i korijena fizičkog i emocionalnog problema oboljele osobe, posljedica automatski nestaje. U programima se koristi tehnologija prirodnih metoda: edukacija, relaksacija, specifične vježbe, akupresura i masaže refleksologije čiji su prezenteri i terapeuti educirani od najvećih kineskih energetskih stručnjaka.

Tretiranjem određenih meridijana na tijelu stimulira se rad unutar pet glavnih organa u tijelu (srce, pluća, jetra, slezena, bubrezi) te se na taj način oslobađaju blokade koje su uzrokovale problem. Poticanjem cirkulacije i energetskog protoka organizam dolazi u ravnotežu što se odražava na kvalitetno zdravlje i život svake osobe. Uz stručne voditelje i terapeute u opuštenoj atmosferi, već nakon prvih tretmana vidljivi su zdravstveni rezultati.Ako volite svoj život i cijenite svoje zdravlje, učinite korak da ga poboljšate, sačuvate i zaštitite. Čekamo vas u Međunarodnom institutu prirodnog zdravlja, sigurni u vaš uspjeh i rezultate. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Jedan od noviteta na hrvatskom tržištu, koji će sigurno opravdati povjerenje, jest Collagen Nutriage, brenda Forever Young.

Savjeti stručnjaka

Ova slatka rođakinja limuna, prepoznatljivog je okusa koji podsjeća na Karibe.

Drama Queen

Čarobni štapići i čudesni influenceri ne postoje.

Duh i tijelo

Tijekom cijele godine Hrvatska udruga za bolesti štitnjače organizira hvalevrijedne javnozdravstvene akcije pa je tako ovog vikenda održana utrka „Zagreb trči – Plavi Leptir“,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.