Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
pampers pelene-gaćice
pampers pelene-gaćice

Predstavljamo

Inovativne Pampers pelene-gaćice

Revolucije kad su u pitanju pelene za bebe, njihovo mijenjanje i sloboda bebe da se kreće

Nove pelene-gaćice dizajnirane su za bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju (između 10. i 12. mjeseca) dok ne prerastu pelene. Cjelokupna nježnost i superiorna suhoća pelena-gaćica Pampers Premium Care Pants osigurava udobnost, zahvaljujući kojoj bebe mogu istraživati svijet bez ikakvih prepreka, slobodno ga otkrivati i razvijati se. Nadalje, majke ih vrlo brzo mogu obući djeci koja su stalno u pokretu jer se vrlo lako mijenjaju.

Mame iz iskustva znaju da bebe vole osjećaj slobode. Bilo da se radi o sretnom trčkaranju po plaži ili bezbrižnom prolijevanju vode u kadi, taj osjećaj slobode bebama daje priliku da samostalno istraže svijet, što je jako bitan dio njihovog razvoja.

Sloboda istraživanja vodi do otkrića i razvoja

Kad su u pitanju istraživanje i razvoj djeteta, pedijatri se slažu kako je mogućnost istraživanja okoliša preduvjet bebinog zdravog razvoja. Bebe razvijaju znanje istražujući stvari kroz fizičku i senzornu interakciju: diranje stvari rukama, nožicama i ustima. Što se slobodnije beba osjeća, njeni osjeti su više stimulirani i njihovo znanje o svijetu se više razvija. Stvaranje bebine slobode, osim metabolizma potiče i važne razvojne prednosti kao što su ravnoteža, koordinacija, koncentracija, socijalizacija, kreativnost i samostalnost.

Zahvaljujući mekanom i elastičnom materijalu Pampers pelene-gaćice (69,90 kn) vrlo su udobne i savršeno odgovaraju svim bebama. Pojas oko cijelog trbuha prati bebine pokrete fleksibilno i učinkovito smanjujući rizik propuštanja tijekom pokreta. Novi oblik pelena-gaćica znači da se one mogu tako brzo zamijeniti da beba neće ni biti svjesna promjene. Mogu se lako navući na aktivno dijete, koje je već naučilo stajati i kretati se te se iznenađujuće lako skidaju, bez rizika da se uprlja djetetova koža – jednostavno se trgaju sa strane, a nakon skidanja mogu se zamotati kao i klasične pelene. Svake noći, kad beba mirno spava, pelene-gaćice Premium Care Pants mogu se koristiti naizmjence s klasičnim pelenama Pampers Premium Care.

pampers pelene-gaćice

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trudnoća

Najbolja od svega, brza dostava iznenadit će novu mamu i dostaviti poklon na kućnu adresu...

Obitelj

Jednokratne pelene ekološki su problem jer su obložene nerazgradivom plastikom i sadrže natrijev poliakrilat za upijanje tekućine.

Događanja

S dolaskom bebe, treba se opskrbiti s odgovarajućim pelenama, saznati kako promijeniti pelenu a da vas beba ne popiški ili pokaka, kako izbjeći pelenski...

Obitelj

Uz uživanje na plaži, dolazi i sunce, te opasnost od opekotina, kako za nas odrasle tako i za bebe i djecu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.