Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Insanity trening za pomicanje granica

Poklanjamo vam pet Insanity programa vježbanja

Vratili ste s godišnjeg odmora, a sada je vrijeme za ponovnu fizičku aktivaciju. Nemojte se zavaravati rečenicom ‘Počinjem od idućeg tjedna’ već se odvažite i aktivnim treniranjem udahnite mišićima novi život.

Insanity program ne nosi ime kao takvo samo zbog svojeg intenziteta, već i zbog toga što ćete u 60 dana treniranja imati rezultate za koje ste mislili da su nemogući. Treneri će često od vas zahtijevati izvedbu iznimno napornih vježbi, stoga nemojte niti pristupati treningu ako se mislite samo provući kroz ovaj šezdesetodnevni program.

trening 1Insanity treninzi natjerat će vas da izvučete posljednje atome snage – sve kako bi vas doveli do željene linije na kojoj će vam svi zavidjeti.

Insanity program uključuje: 60 dana treniranja po intenzivnom programu prikladnom za sve osobe, bili vi sportaš, rekreativac ili osoba koja se nikada nije bavila sportom. Plan prehrane kako biste lakše ispunili svoje ciljeve i trenera koji će vas dovesti do cilja te vam pomoći da ne pokleknete pred izazovom.

trening 2Više informacija potražite na internetskim stranicama Fitness kluba Ludilo ili Facebooku.

[box style=”0″]

OSVOJITE INSANITY PROGRAM VJEŽBANJA

Fitness klub Ludilo vam poklanja pet Insanity programa po cijeni od 750 kuna koji uključuju šest treninga tjedno u razdoblju od dva mjeseca.

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu sudjelujte u nagradnoj igri, pošalji sms-om ključnu riječ SHETRENING i svoje podatke ( ime, prezime i e-mail) na 60054 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe Fitness kluba Ludilo, kojima Fitness klub Ludilo kupce i posjetitelje web stranice informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 02. listopada 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938 Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Dobitnice su Kristina Spigelski, Anja Vojnic, Ana Bohanicek, Simona Tomsic i Tara Lukicic. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) - upravo ono što nam...

Savjeti i preporuke

Kokosovo ulje ima nebrojeno puno korisnih svojstava, a tako je zdravo i dostupno sad već u gotovo svim dućanima

Savjeti stručnjaka

Kad je riječ o ženskom intimnom zdravlju, čini se da tu uvijek postoji neki tabu.

Zanimljivosti

Libresse je donirao 240 uloškomata i gotovo 150.000 menstrualnih uložaka u 34 učenička doma diljem Hrvatske.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.